112.ua

Шукайте акції онлайн

Здавалося б, все очевидно. В усіх магазинах постійно є знижки на ті чи інші товари. Та невже щоразу перед тим, як щось купити, треба обходити всі торгові точки довкола в пошуках акцій на потрібний товар? Зовсім ні. Якщо ви користувач інтернету, то можете знайти спеціальні пропозиції всього за кілька хвилин.

Найзручнішим ресурсом, що відслідковує знижки в таких популярних рітейлерах України, є Gotoshop.net.ua. Перелік магазинів, звичайно, значно більший, і ознайомитись з ним можна на сайті.

Як це працює? Відкриваєте сторінку, обираєте зручну для вас мову (російську чи українську) та місто, в якому плануєте покупки. Хочете ознайомитись з усіма акціями? Тоді просто гортайте сторінку вниз у пошуках чогось цікавого.

Новини за темою: AliExpress змінює правила доставки: Як заощадити на покупках – інструкція

Якщо ж ви шукаєте конкретні товари, то варто скористатись каталогом сайту.

Перевіримо, наприклад, поточні акції на каву та чай. Для цього вибираємо категорію “Продукти харчування та напої”, підкатегорію “Напої”, а потім ставимо галочку напроти позицій “Кава, кавозамінник, цикорій” і “Чай та чайні суміші”. І тиснемо “Застосувати”.

112.ua

На сайті одразу відкриються всі поточні акції магазинів на обрану групу товарів. Коли ж вас цікавлять лише акції найближчих до вас магазинів, є можливість обрати перегляд у режимі карти.

112.ua

Дізнаватись про акції можна не лише на конкретні товари, але й в конкретних магазинах. Для цього оберіть потрібну мережу із запропонованого переліку.

112.ua

Якщо ж знижки цікавлять вас не разово, і ви хочете знати про них весь час, то варто підписатись на розсилку. Тоді ви щодня отримуватиме сповіщення про акції обраних супермаркетів у вашому місті на свою електронну скриньку.

Дізнатись про акції і знижки в українських онлайн- та офлайн-магазинах можна й на сайті Raspodaga.ua. Для цього заходимо у розділ “Знижки”. Тут можна переглянути або всі найновіші знижки, або обрати окрему категорію товарів.

112.ua

Скажімо, нас цікавлять акції на дитячі товари. Тож обираємо категорію “Дітям и мамам”, підкатегорію “Товари  для дітей и мам” і переглядаємо активні пропозиції.

112.ua

Тут також можна знайти поточні акції на окремі бренди (і не лише одягу) – у вкладці “Бренди”.

Наприклад, можемо переглянути всі акційні пропозиції компанії DELL.

112.ua

На сайті також є інформація про правила отримання дисконтних карток у різних магазинах. Для цього потрібно перейти у розділ “Дисконтні карти”. Можна переглянути або правила усіх магазинів, або обрати із переліку лише потрібну вам категорію.

Ще один ресурс, де можна перевірити існуючі акції, – urktopshop.com. Щоправда, тут знайти потрібні знижки дещо важче. Можна обрати область проживання і потрібний магазин. Тоді й дізнаєтесь про всі пропозиції цього рітейлера.

112.ua

Порівнюйте ціни та купуйте онлайн

Плануєте серйозну покупку, але знижок на бажаний товар немає? Отже, треба знайти найвигіднішу пропозицію. Сьогодні не потрібно колесити все місто в пошуках дешевшого варіанту. Порівняти ціни можна не виходячи із дому. Щоправда, поки що онлайн доступні не всі ціни офлайнових магазинів. Але дедалі більше рітейлерів створюють інтернет-магазини на додаток до основних. Ціни на своїх сайтах вивішують магазини різного профілю: будівельні (LeroyMerlin), парфумерні (Watsons), продуктові (“Ашан”). Це дозволяє вибирати (і навіть замовляти!) найдешевшу пропозицію не виходячи з дому.

Скажімо, мені потрібна нова губна помада. Я вже визначилась з вибором марки і кольору, але не поспішаю купувати в найближчому магазині, бо хочу заощадити. А тому порівнюю її вартість на сайтах кількох інтернет-магазинів.

112.ua

Крім того, порівняти ціни можна і на hotline.ua.

112.ua

Обравши оптимальні ціну та умови доставки, я оформлюю замовлення і чекаю, поки помаду принесуть мені прямісінько додому (чи на роботу).

Цікаво, що в деяких випадках (наприклад, з книгарнями), один і той самий товар в онлайн-версії цього ж таки магазину може коштувати менше. Тобто якщо вас зацікавила якась книжка, не поспішайте оплачувати її на касі. Перевірте ціну на сайті магазину. А ще краще – одразу й на сайтах конкурентів.

Якщо є можливість, то краще замовити одразу більше або домовитись з кимось із знайомих. Тоді доставка буде безкоштовною (для цього сума замовлення в різних сайтів різна). І вам не доведеться витрачати час, аби забрати товар. Та й гроші на транспорті можна також заощадити.

Лікуйтеся дешевше

Захворіли? Одужуйте швидше. Але тим часом не переплачуйте за ліки. Адже ціни на них у різних аптеках різняться просто шалено. Знайти дешевший варіант також можна онлайн. Є кілька сервісів, які покажуть вам ціни на потрібний препарат у різних аптеках. Наприклад, Medbrowse.com.ua, Apteki.kiev.ua, Spravka-apteka.com.ua.

112.ua

Обрати найближчу до вас аптеку з вигідними цінами можна, увімкнувши режим перегляду карти (medbrowse.com.ua).

112.ua

До речі, багато аптек зараз також пропонують доставку ліків вам додому.

Стежте за новинами улюблених магазинів

Якщо ви належите до тих людей, що звикли постійно відвідувати одні й ті ж самі магазини, для вас також є кілька порад.

Отримайте картку

Якщо магазин має дисконтні картки, дізнайтесь, як ви можете їх отримати. Маючи “членську картку” ви матимете додаткові знижки.

Моніторте сайти

Якщо ви цікавитесь конкретним магазином, то завжди можете перевірити спеціальні пропозиції та акції у них на сайті.

112.ua

Підписуйтесь на розсилки

Підпишіться на електронну розсилку улюблених магазинів. Так ви завжди будете в курсі всіх акцій та розпродажів. До того ж при реєстрації часто можна отримати бонус.

112.ua

Будьте фолловерами

Дізнаватись про новини можна й стежачи за сторінками магазинів у соціальних мережах. До того ж там часто проводять різні розіграші або дарують знижки за рекомендацію бренду в своєму профілі. А ще пишуть багато корисних рекомендацій.

112.ua

Ну й порада наостанок: плануйте свої покупки. Не хочете витрачати зайвого? Ходіть до магазину з чітко визначеним списком. Й обмеженими коштами.

Акційних вам покупок!

Джерело:112.ua