Що категорично не можна публікувати в соцмережах: поради психологів

7 Лютого 2017 16:20

В останні кілька років на сторінках у соцмережах люди публікують практично всю інформацію про своє життя. Однак іноді подробиці з життя можуть зіпсувати стосунки з коханою людиною, друзями або колегами.

Досвідчених психологи і психотерапевти з’ясували, які фрагменти зі свого особистого життя не можна публікувати в соцмережах, пише Woman’s Health.

Подробиці інтимного життя

Нехай як ви можете бути задоволені своїм сексуальним життя, не варто про це розповідати у Facebook чи іншій мережі. По-перше, це може погіршити стосунки з вашим партнером і вплинути на ваше майбутнє. Але навіть якщо ваш партнер і згоден, вашу сторінку можуть переглядати ваші керівники по роботі та колеги.

Особливо, якщо ви перебуваєте в пошуку роботі – сучасні роботодавці переглядають інформацію про вас. Погодьтесь, що інтимні фото не зіграють вам на руку.

Конфлікти та образи

Публікувати подробиці сварок між вами та вашим партнером – погана ідея. Адже після такого посту ваші друзі і знайомі точно будуть сумніватися у міцності ваших стосунків. Окрім того, ваші близькі задумаються над тим, чи подробиці інших конфліктів також не потраплять в мережу. І таким чином ви підірвете довіру до самого себе.

Пасивна-агресія

Навіть якщо ви не називаєте ім’я людини, які адресуєте свій пост, – невелике коло людей про це знає. Що вже говорити про самого адресата. Такі публікації викликають у людей сумніви в міцності ваших стосунків.

Подробиці в перший місяць стосунків

Навіть якщо вам дуже хочеться похвалитися новими стосунками, не робіть цього хоча б у перший місяць. Ваше мовчання у мережі дозволить убезпечити себе від непотрібних сварок.

Особисте листування

Навіть якщо вам хтось і написав дуже дотепне і смішне повідомлення – не спішіть ділитись ним. Такі публікації можуть підірвати до вас довіру, звісно, якщо це зроблено без згоди. Адже людина не впевнена в тому, якими ще особистими повідомленнями ви можете ділитися з іншими.

Джерело:   24tv.ua