Що робити з мандариновими шкірками: корисні поради

11 Лютого 2017 10:36

Мандарин – насичений корисними вітамінами і один з найулюбленіших цитрусових більшості людей.

Однак як використовувати мандаринові шкірки для краси і здоровя.

Мандариновий чай

Висушену і подріблену цедру просто додайте у ваш чай. Цей напій стане не тільки смачним, а й корисним для здоров’я.

Для випікання

Вони додадуть приємний смак і незабутній аромат вашій випічці. Для цього потрібно добавити лише 2-3 ложечки подрібленої шкірки до ваших страв.

Застуда

Візьміть 2-3 ложки сухих шкірок мандаринів та залийте іх гарячою водою. Цей напій скоро поставить вас на ноги. Також мандарин використовується при астмі та бронхітах, так як в ньому міститься багато амінокслот.

Для кращого травлення

Мандаринові шкірки дуже корисні для нашої фігури і для тих, хто хоче позбутись зайвих кілограм. Вони прискорюють метаболізм, а це основний крок до схуднення.

Від стресу

Ефірні масла, що знаходяться в шкірці, чудово допомагають при головній болі, заспокоюють нервову систему і нормалізують тиск. Найкращим способом розслабитись є ванна з відвару мандаринових шкірок.

Краса

Для людей з сухою шкірою чудово підійде маска_скраб з мандарина. Потрібно лише змішати вершки, шкірки від мандарину та ложку вівсяних пластівців. Таку чудо -маску наносимо легкими масажними рухами та змиваємо. Шкіра вам подякує.

Засіб від молі

Щоб врятувати свій одяг від молі, потрібно лише покласти декілька мандаринових шкірок у гардероб. Надокучливі комахи миттю зникнуть.

Освіжувач повітря

Мандарин наповнять кімнату запахом свята, який надасть вам хороший настрій та бадьорість. Для цього варто лише заповнити скляні вазочки шкірками мандарину.

 24tv.ua