Сьогодні і завтра у Головному військово-клінічному шпиталі триває забір крові для поранених

2 Лютого 2017 11:15
В столичному військовому шпиталі стартувала акція по збору крові для поранених солдат

Останні події на Сході наглядно продемонстрували всім мешканцям України, що війна триває. Для того, щоб перемогти ворога, необхідно докласти спільних зусиль. Не всі можуть покинувши все поїхати на фронт, але кожний може допомогти бійцям АТО, ставши донором.

Завтра в столичному Головному військово-клінічному шпиталі, що знаходиться на вулиці Госпітальній 18, стартує акція по збору крові для поранених бійців. Про це повідомила на своєму Facebook громадська активістка Людмилка Остапенко.

– Друзі, в п’ятницю 3 лютого 2017 в шпиталь прибуває борт з Дніпра,просимо відгукнутися донорів для здачі крові в КЦВКГ (Госпітальна 18). Маємо потребу в донорах всіх груп з мінусовим резусом (1-;2-;3-;) а особливо маємо потребу третя позитивна і чотири мінус(3+;4-) Забір крові буде четвер та п’ятницю,2 і 3 лютого 2017 з 9 00-12 00. Додаткова інформація 067-531-30-31 Людмила. Дякую за перепости і розуміння! – написала активістка.

Редакція Вечірки закликає усіх небайдужих залучитися до цієї благородної акції. Спільними зусиллями допоможемо нашим воїнам. Кожен може внести свій вклад у спільну перемогу!

Джерело:  vechirniykiev.com.ua