У Києві презентують «Книжку заборон і таємниць»

14 Лютого 2017 17:53

17 лютого о 18.30 у книгарні «Є» (вул. Лисенка, 3) відбудеться презентація антології сучасної літератури для підлітків, що побачила світ у видавництві «Vivat».

«Шістнадцять письменників з чотирьох країн уперше об´єднали свої зусилля для того, щоб поговорити про сучасних підлітків — відверто, сміливо, іноді — провокаційно!»

«Книжка заборон і таємниць» — антологія сучасної літератури для підлітків. У ній зібрано різні за жанром та темами твори: про дружбу і зраду, кохання і смерть, про пошук себе справжнього і навіть про війну, яка точиться поряд.

Чим загрожує твоє дорослішання тобі та іншим? Що робити, коли у новому класі стикаєшся із загрозливим і загадковим школьняком? Де межа між віртуальним та реальним у сучасному світі? Як освідчитися у коханні дівчині, якщо ви настільки несхожі, що й розмовляєте наче на двох різних мовах?

“Заборони і таємниці – от те, що доводиться долати у своєму житті будь-кому з нас. Особливо – якщо ти у тому примарному, невизначеному віці, який дорослі називають “підлітковим”.

Книгу презентують: Володимир Арєнєв, Леся Воронина, Олександр Михед, Юрій Нікітінський.

Під час презентації відбудеться автографсесія та дискусія з авторами. А усі бажаючи зможуть придбати книгу.

Джерело:  bukvoid.com.ua