У Києві відкриють центр ювенальної пробації

14 Лютого 2017 15:01

16 лютого у Києві відкриють центр допомоги для дітей, які потрапили у конфлікт із законом.

Як повідомляється на сайті Мін’юсту, центр ювенальної пробації призначений для надання комплексної допомоги з метою реінтеграції дітей Києва, які в силу різних обставин перебувають у конфлікті з законом.

Під час офіційної церемонії відкриття відвідувачі матимуть змогу оглянути заклад, дізнатися про результати роботи ювенальної пробації в Україні та поспілкуватися з дітьми-відвідувачами центру пробації і їхніми батьками.

Також програмою передбачені презентації експертів: заступника Міністра юстиції України Дениса Чернишова, директора департаменту пробації Міністерства юстиції України Олега Янчука, директорки Агрітім Канада в Україні Танії Сенфорд Амар, радника з питань пробації Проектного офісу Міністерства юстиції України Катерини Новохатньої, які містять дані про різні аспекти реінтеграції дітей у конфлікті з законом.

Відкриття відвідають також представники міністерств, установ та відомств, міжнародних та громадських організацій, що займаються захистом прав дітей, які перебувають у конфлікті з законом.

Центр ювенальної пробації міста Києва відкривається за підтримки проекту технічної допомоги «Реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні», що виконується Агрітім Канада Консалтинг Лтд. за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.

Джерело:  ukrainepravo.com