Вікенд киянина на 11 та 12 лютого

11 Лютого 2017 10:03
Вікенд киянина на 11 та 12 лютого

Лютий минає швидко.  Ось уже і морози потроху відступають, снігу вдосталь щоб гуляти в своє задоволення міськими парками. А можна скористатися нашими підказками і відвідати цікаві лекції, прем’єри чи розпродажі. Тим більше, що – ура! – повертаються наші улюблені маркети на Десятинці та UA made. Крім того, уже цього тижня День святого Валентина, і вихідні – це гарна нагода аби придбати подарунок для другої половинки, \ або знайти її…

СУБОТА, 11 лютого

Всі. Свої. Повернення.

Всі. Свої повертаються з грандіозним зимовим розпродажем! Встигніть придбати найкрутіші речі від найкращих українських брендів зі знижкою до 70 %. Повна ліквідація осінніх та зимових колекцій, безліч цікавих акцій, лотерей та інших розіграшів!
Коли: 11–12 лютого, з 10:00 до 20:00
Де: вул. Десятинна,12
Вхід вільний


Фестиваль до Дня Святого Валентина

 

Фестиваль «Свято закоханих» – місце, де кожен із вас зможе гарно провести час, для цього організатори розробили зони за вподобаннями:  Fun zone: акустичний концерт, театральна постановка «Ромео і Джульєтта» з 3D-mapping і участю Dj, stand up show, активності з розіграшем подарунків, швидкі побачення для тих, хто в пошуку, літературний вечір, унікальні фото-зони, майстер-класи та багато іншого.

Коли: 11-12 лютого з 11:00 до 22:00

Де: галерея LAVRA

Вхід вільний


Євробачення. “Другий тур”

Телеканал СТБ та UA: Перший проводять зйомки відбіркових турів виконавців для участі в «Євробаченні 2017». Двох виконавців, які пройдуть у фінал національного відбору ми вже знаємо, настав час дізнатися другу парочку. Цього разу на сцену вийдуть: Letay, Міла Нітіч, ​​Kuznetsov, Aghiazma, Detach, Rozhden, Рanivalkova, Illaria. На вас чекають жива музика та вокал, емоції, креативні ідеї та неймовірні виступи. Оцінювати конкурсантів буде композитор та музикальний продюсер Костянтин Меладзе та переможниця Євробачення 2016 Джамала!

Коли: з 18:00 по 22:00

Де: проспект Перемоги, 37. Будинок культури КПІ

Вартість: 290-890 грн.


Дитячий день «Музика з давнини»

Цієї суботи Національний музей історії України запрошує маленьких відвідувачів на спеціальну програму, присвячену історії музики. У форматі екскурсії з активностями та майстер-класом діти дізнаються, як наші предки створювали музику, на яких музичних інструментах грали від давнини до сьогодення.  Діти також довідаються, як та з яких матеріалів у давнину виготовляли музичні інструменти. Поміркують, про роль музичного мистецтва в житті людей. Протягом програми діти гратимуться в рухливі ігри, в карткову гру, створять «стародавній» ударно-шумовий оркестр. А на майстерці власноруч створять традиційну українську музичну іграшку – свищик із глини.

Коли: о 12:00 – для дітей 5-7 років,
та о 15:00 – для дітей від 8 до 11 років.
Де: вул. Володимирська, 2.
Вартість усієї програми + майстерка – 100 грн.


Трієчка «Букмолі»

У суботу культурна ініціатива «Букмоль» запрошує і дорослих, і малих на святкування свого третього дня народження. На гостей свята очікує феєричне читання, кілька яскравих майстер-класів, божевільне чаювання, казкове фотографування, несамовитий джаз, танці та, звісно ж, торт. Після привітань та нагородження учасників Літклубу, які протягом року найактивніше відвідували Букмольні сторітайми та майстер-класи, Богдан Тушевський прочитає дітям уголос книжку-картинку талановитої шведської письменниці Мії Нільсон «Цирк Х’юґо» – продовження дотепної й захопливої історії про лісового крокодила в Букмольному перекладі українською. Потім діти зможуть розважитися на майстер-класах, а батьки – дізнатися в учасників відповіді на будь-які літературні запитання.
Коли: з 16:30 по 20:00

Де: Шевченка, 36, А

Вхід вільний


Ніч нестандартного кіно


Любителі хорошого кіно за традицією ніч з суботи на неділю не сплять в компанії з однодумцями, печеньками і теплими ковдрами. Цього разу в програмі дійсно нестандартні фільми: “Вона”, “Лобстер”, “Капітан Фантастик”.
Коли: 11 лютого, початок о 23:00
Де: Циферблат
Вартість: 90 гривень


НЕДІЛЯ, 12 лютого

Концерт “Контрабас і його друзі”


Музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків запрошує на вечір камерної музики “Контрабас і його друзі”. Виконавці – викладачі та кращі учні музичної школи імені Миколи Лисенка. На концерті прозвучать твори світових класиків музичного мистецтва: Бах, Боттезіні, Паганіні, Россіні, Глазунов.
Коли: 12 лютого, початок о 17:00
Де: Музей Ханенків
Вартість: 70-100 гривень


“Чарівна флейта” – чарівна і в ретрансляції

Ретрансляція шедевра Моцарта “Чарівна флейта” в постановці британського режисера Саймона МакБерні, яку вперше представили в 2014 році на фестивалі в Екс-ан-Провансі. А перед показом відбудеться ознайомча лекція від лектора Ірини Ягодзинської, щоб ви нічого не пропустили…
Коли: 12 лютого, початок о 17:00
Де: простір 31B1
Вхід вільний


Концерт Bowie Night

Вже більше року Девіда Боуї немає з нами, але його творчість безсмертна. 12 лютого кращі музичні групи України зберуться разом і виконають для вас невмирущі хіти виконавця.
Коли: 12 лютого, початок о 18:00
Де: Sentrum
Вхід вільний


Театралізована екскурсія «Таємниці степових курганів» у МІКУ

У неділю, 12 лютого, на вас чекатиме дивовижна зустріч з войовничою амазонкою, яка поведе вас у загадкову Скіфію та розповість про звичаї, вірування та сакральні обряди свого народу. Ви дізнаєтесь, що приховують українські «степові піраміди», помилуєтеся скарбами скіфських володарів і побачите на власні очі, як відкрилася світу унікальна археологічна знахідка ХХ століття — славнозвісна пектораль. Кількість місць обмежена, тож організатори просять попередньо необхідно зареєструватися за телефоном (044) 280-13-96 або за посиланням https://goo.gl/ZQjTYp
Коли: з 14:00 по 17:00

Де: Музей історичних коштовностей, Лаврська, 9
Вартість: 50 грн, без додаткової плати за вхід до музею чи Лаври. Прохід до Лаври через головну браму


Наречена для короля. Тематична екскурсія Софійським собором

Софійський собор – свідок багатовікової історії держави. Його стіни розповідають мільйони історій і мовчать про безліч таємниць…  Кохання сильних світу цього на особливій екскурсії з нагоди Дня святого Валентина! Володимир побрався з візантійською принцесою, його доньки Марія-Доброніга та Агата вийшли заміж за польського та англійського королів. Ярослав поєднався у шлюбі з дочкою шведського короля Інгігердою, а їхня Анна стала французькою королевою…Хочете знати більше? Ми спробуємо вас здивувати!

Коли: з 15:00 по 16:00

Де: Національний заповідник “Софія Київська”

Реєстрація та деталі за телефонами: (044) 278 44 83; (050) 717 09 59

Джерело:  vechirniykiev.com.ua