Найважливіше в догляді за своїм здоров’ям і красою – правильне харчування: додайте в свій раціон всього 7 продуктів

17 Березня 2017 11:09

Дієтолог Світлана Фус стверджує, що краса починається зсередини! Вона розповіла, завдяки яким 7 продуктам вже через місяць у вас буде еластична шкіра, густі вії, міцні нігті і здорове волосся!

Найважливіше в догляді за своїм здоров’ям і красою – правильне харчування! Якщо в організмі не вистачає якихось вітамінів, мікроелементів, це відразу відбивається на нашій зовнішності: шкіра стає тьмяною, з’являються висипання; волосся випадає, втрачають свій блиск; нігті стають ламкими; тріскаються губи; вії починають висипатися, стають рідше і тонше; з’являються передчасні зморшки і навіть білки очей втрачають свій природний білий колір! Але все це можна виправити або запобігти, якщо додати в свій раціон всього 7 продуктів, про які ми сьогодні розповімо!

Кресс-салат

У крес-салаті міститься велика кількість антиоксидантів і заліза, які запобігають і знімають запалення на шкірі, допомагають їй бути більш зволоженою і мати здоровий колір. З’їдайте всього 80 грамів крес-салату щодня і вже через 4 тижні помітите поліпшення.

кресс-салат


Зелені боби

У зелених бобах міститься рекордна кількість кремнію. Саме цей елемент сприяє зростанню і густоті вій. Намагайтеся з’їдати не менше 300 грамів зелених бобів два рази в тиждень.
яйця

Яйця містять біотин, який допоможе вашим нігтям стати міцнішими і не розшаровуватися. Однак не рекомендується вживати більше двох яєць на добу, так як в них міститься багато некорисного холестерину.

Шпинат

У шпинаті міститься лютеїн, завдяки якому білкам очей повертається їх природний білий колір. Досить вживати 1-2 склянки листя свіжого шпинату в день.


Ківі

У ківі міститься вітамін К1 (филлохинон) і велика кількість вітаміну С, які в поєднанні уповільнюють процес старіння і стимулюють вироблення колагену. Досить з’їдати два ківі в день.

Гарбузове насіння

У гарбузовому насінні у великій кількості містяться жирні кислоти омега-3, омега-6 і цинк, нестача якого і призводить до проблем з волоссям: вони втрачають свій блиск і стають тоншими. Намагайтеся з’їдати 1-2 столові ложки гарбузового насіння в день, бажано – сирими і натщесерце.

тыквенные семечки


Насіння льону

Насіння льону містять в собі велику кількість вітамінів, зокрема А, В і Е, а також жирні кислоти омега-3. Вони відповідають за зволоження шкіри губ, роблячи її ніжною і гладкою. Їх можна приймати в подрібненому вигляді, запиваючи великою кількістю води, або додавати в каші, салати. Бажано – не менше 1 чайної ложки в день.