День Святого Патріка. Сім пабів Києва з ірландським колоритом і святковою атмосферою

17 Березня 2017 15:42


© grafvision/Depositphotos

© grafvision/Depositphotos

17 березня традиційно святкують День Святого Патріка – небесного покровителя Ірландії. Якщо ви хочете відсвяткувати День Святого Патріка в компанії друзів і від душі повеселитися, НВ STYLE пропонує добірку пабів, де гарантують незабутні враження..

Незважаючи на те, що свято є національним надбанням іншої країни, на сьогоднішній день його широко відзначають в усьому світі. Україна – не виняток, тому в пабах влаштовують масові гуляння з ірландським пивом і живою музикою, а створюють атмосферу вечора головні символи свята: лепрекони, конюшина і зелений колір.
Де найкраще відзначити День Святого Патріка? Пропонуємо вам ознайомитися зі святковими програмами київських пабів.

O’brien’s Irish Pub

Адреса: вул. Михайлівська 17а

У цю п’ятницю гостей чекають ірландські мелодії від Egan’s Folks і запальні хіти від кавер групи Jack London, справжнє ірландське пиво, а також приємні сюрпризи від персоналу закладу.


© O'Brien's Irish Pub

© o’brien’s Irish Pub

O’connor’s

Адреса: вул. Хорива, 15/8

В честь свята гостей чекає традиційний вечір ірландської музики, а також море пива і веселощів.


© O’Connor’s

© o’connor’s

Паб ProRock

Адреса: вул. Пушкінська, 32

В День Святого Патріка святкову атмосферу забезпечить виступ Get Up! Cover band, які зіграють ірландську музику. Додасть веселощів зелене пиво, конкурси та гості в тематичних костюмах.


© ProRock

© ProRock

Golden Gate Pub

Адреса: л. Золотоворітська, 15

День Святого Патріка тут обіцяють відсвяткувати зі справжнім ірландським розмахом. Жива музика і ведучий вечора, тематичні костюми і спеціальні ціни на ірландське пиво, а також частування і подарунки для гостей в зеленому.


© Golden Gate Pub

© Golden Gate Pub

Andrew’s Irish Pub

Адреса: вул. Костянтинівська 22/17

Персонал пабу приготував яскраву святкову програму з живою музикою і майстер-класом гри на волинці. Також, гостей чекають знижки на ірландське пиво і вікторини.


© Andrew's Irish Pub

© Andrew’s Irish Pub

Blue Smoke Паб

Адреса: вул. Княжий Затон, 9

У святкову п’ятницю відвідувачів порадує ірландська музика, танці, а також більше 15-ти сортів найкращого розливного ірландського пива. Крім того, гостей чекають приємні сюрпризи.


© Blue Smoke Паб

© Blue Smoke Паб

To Dublin

Адреса: вул. Раїси Окіпної, 4

В День Святого Патріка персонал закладу приготував для гостей зелене пиво, конкурси і подарунки, традиційний ірландський фольк та майстер клас з ірландських танців.


© To Dublin

© To Dublin