Куди піти в Києві на виxідниx

4 Березня 2017 10:06

У Києві починають цвісти азалії, повертаються виставки фіалок та котів. Тож таке задоволення мружитися від яскравого сонця чимчикуючи на презентацію, лекцію чи концерт…

СУБОТА, 4 березня

100 років мистецтва за 100 хвилин

Дім освіти та культури «Майстер Клас»  запрошує на незвичний відеолекторій “100 років українського мистецтва за 100 хвилин”. Лектором виступить куратор “Мистецького Арсеналу” Аліса Ложкіна. Дізнайся багато нового всього за 100 хвилин. На захід необхідна реєстрація тут.

Коли: 4 березня, початок о 17:00
Де: Будинок освіти і культури “Майстер Клас”
вхід вільний


«НАОНІ» до свята весни

За чотири дні до восьмого березня рок-оркестр народних інструментів України влаштовує грандіозний концерт.  Найкраще з Depeche Mode, Qeen, Адель, “Друга ріка”, “Океан Ельзи” та інших знаменитих артистів у виконанні чудового колективу  під управлінням головного диригента, народного артиста України Віктора Гуцала на сцені Будинку офіцерів.  Але найціннішим будуть незабутні спогади про цей вечір.

Коли: 4 березня, початок о 19:00
Де: Будинок Офіцерів
Вартість: 180-390 грн


Квіти. Подарунки. 8 березня

На вихідних у галереї LAVRA, у всіх тих, хто не готовий до 8 березня буде шанс виправитися.  У програмі фестивалю: Market zone – понад 130 брендів одягу і подарунків, квітковий та цукерковий ярмарок; Kids zone – дитяча анімація, товари для дітей, атракціони, аніматори; Food zone – вулична їжа і гастрономія; Education zone – консультації та поради стилістів; Beauty zone: салони краси, барбершопи та інше. Непоганий шанс знайти відмінний подарунок для коханих жінок. Більше 130 брендів, квіти і справжня цукеркова ярмарок. Всі дівчата різні, але для кожної знайдеться щось особливе.

Коли: 4-5 березня
Де: галерея “Лавра”
вхід вільний


Дитяча субота книголюба

Дитяча субота для дітей 5-9 років. Презентація книжки «Жив собi пес…» за участю автора Петра Маги та колективу театру «Особистості». Книгарня «Є» та видавництво «Самміт-книга» запрошують на презентацію дитячої книжки «Жив собі пес…» – музичної п’єси за мотивами української народної казки, яка відбудеться 4 березня. Чому ця книжка хороша? А ось чим – це п’єса, по якій Володимир Назаров написав дитячу або, навіть, сімейну, комічну оперу! І не просто оперу, а першу в історії України справжню українську дитячу оперу.

Коли: 12:00

Де: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»

Вхід вільний


Американське кіно у “Києві”

У столичному кінотеатрі Київ за підтримки Посольства США в Україні з 2 по 6 березня буде проходити шостий Фестиваль американського кіно Незалежність. Фестиваль стане одним із заходів, присвячених святкуванню 25-річчя дипломатичних відносин між Україною та США. У програмі фестивалю документальні та ігрові фільми: “Манчестер біля моря”, “Під покровом ночі”, “Причепа”,  “Лавінг”, “Місячне світло”, “Встати, суд іде!”, “Салям, сусіде”, “Перегони на вимирання”, “Радикальні черниці”,  “Без клейма”та “Погані діти”.

Коли: 2-6 березня

Де: кінотеатр “Київ”

Вартість: 80 грн.


НЕДІЛЯ, 5 березня

Гойя – з плоті і крові

Франсиско Гойя – не тільки відомий художник Іспанії, але і людина, яка передбачила настання епохи модерну. Оцінити справжню велич його генія допоможе фільм, режисера Девіда Бікерстаффа,  який транслюватимуть англійською із українськими субтитрами. Використовуючи виставку як стартовий майданчик, фільм починає дослідження надзвичайно насиченого життя живописця.

Коли: початок о 15:00
Де: кінотеатр “Київ”
Вартість: 150 грн.


“КОКО та маленька чорна сукня” в Très Français

Bonjour, дорогі мами і доньки! Вас чекає  надихаюча подія – презентацію українського видання Аннемарі Ван Герінга «Коко та маленька чорна сукня» від Видавництво Artbooks! «Я не займаюся модою. Я сама – мода », – так говорила велика Коко Шанель. Всіх дочок і всіх мам, які хочуть дізнатися більше про наймоднішою француженці всіх часів і народів, любить і відчуває Францію і серцем, і душею – чекають цієї неділі за адресою Костьольна 3! Разом з книжковими феями влаштують читання і проведуть художній майстер-клас зі створення маленької чорної сукні. І звичайно, не обійдемося без смачних страв від Très Français і подарунків від Artbooks 🙂

Коли: 11.30
Де: Костьольна, 3

Вхід вільний (реєстрація – обов’язкова!) Запис по телефону 279 7771


Що ви не знали про Єву?

Кінотеатр Кінопанорама і Міжнародна організація Асоціація молодих науковців Інтелектуальне лідерство представляють проект – кіноклуб BLOW-UP. Кіноклуб створений з науково-пізнавальною та просвітницькою метою дивитися серйозне кіно усвідомлено, розуміючи природу символів, знаків і образів. Показуючи кіношедеври, перевірені часом, які ввійшли до класики світового кіно, запрошуючи експертів з різних галузей мистецтва, організатори кіноклубу демонструють історію світового кінематографа, його досягнення, взаємозв’язок образів і кінотекстів, вплив на наступні кінороботи. 5 березня в рамках кіноклубу відбудеться показ драми Джозефа Лео Манкевича “Все про Єву”.

Коли: 16:00

Де: кінотеатр Кінопанорама

https://vechirniykiev.com.ua/news/vikend-kyyanyna-na-4-ta-5-bereznya