У столиці стартує KYIV VEGAN BOOM

7 Березня 2017 14:22

11-12 березня 2017 року / 10:00-21:00 IZONE / Київ, Набережно-Лугова 8

Фестиваль KYIV VEGAN BOOM має на меті популяризацію веган культури в Україні.

Веган культура передбачає раціональне використання ресурсів нашої планети та повну відмову від використання у побуті та харчуванні продукції тваринного походження. Головне гасло фестивалю: Кожен може врятувати світ.

Відбір учасників проходить згідно міжнародним веган-стандартам. Правила передбачають, що при розробці та виробництві продукту не допускається використання будь-яких компонентів з продуктів тваринного походження, побічних або похідних продуктів; не допускається проводити будь-які випробування на тваринах; не допускається використання ГМО, що містять тваринні гени.

Одним з основних аспектів фестивалю є акцент на питанні екології. Протягом двох днів проводитимуться професійні лекції та майстер-класи з основ екології, правил раціонального використання ресурсів планети, правил ведення екологічного та етичного виробництва та бізнесу.

Основнаметапроведенняфестивалю KYIV VEGAN BOOM – ознайомити та залучити до цінностейвеганкультури в усіх сферах життя щонайбільше людей. Показати, що ця культура може стати повноціннимстилем життя під загальною ідеєю гуманізму, любові, миру та єдності. А також донести до людей головну ідею збереження екологічного балансу в середовищі та раціонального використання ресурсів нашої планети.

KYIV VEGAN BOOM зміцнює імідж українських брендів і сприяє розвитку звички українців споживатилокальні продукти, а також познайомить учасників етичного, соціально та екологічно відповідального бізнесуі створить нові перспективи для співпраці. Фестиваль несе благодійний та некомерційний характер. Вхід відбувається за принципом “заплати, скільки бажаєш”.

Виручені кошти спрямовані на подальший розвиток фестивалю, а 10% від прибутку йдуть на підтримку зоозахисних та екологічних ініціатив.

Впродовж двох днів KYIV VEGAN BOOM ми очікуємо близько 5000 відвідувачів.

Основний організатор освітньої програми та куратор фестивалю Громадське Об’єднання “Єдина Планета”.

Щоразу фестиваль звертає увагу на важливість допомоги притулкам для тварин. Тож благодійна платформа фестивалю, об’єднає ініціативи та притулки.

Інсталяція “Прихисти тваринку” надасть шанс тваринам з притулків отримати свій новий дім. Нові можливості збереження планети, альтернативні джерела енергії та майстер-класи з екологічних звичок представить на фестивалі громадська організація ЕкоЦентр України.

Сестри Фельдман в своїх роботах підіймають питання альтернативних засобів видобутку енергії та збалансованого життя людства на планеті Земля. Цього фестивалю, вони представляють інтерактивну інсталяцію. На музичній сцені в акустичному форматі виступатимуть Українські гурти та артисти. Голос країни Ірина Гросу, однією з перших подала заявку на виступ.

Довідка: Фестиваль засновано в березні 2016 року, за спільною ініціативою Рудольфа Краєвського Vegano Hooligano та Кена Спектора Happy Cow. Фестивалем керує незалежне об’єднання активістів, очільників діючих веган та еко проектів.

http://socportal.info