Українці перемогли у престижному фотоконкурсі

30 Березня 2017 15:19

Українці перемогли у престижному фотоконкурсі

Фото Олега Панова

Фотографи з України Олег Панов і Сергій Горобець завоювали перше та друге місце на міжнародному конкурсі Jazz World Photo 2017.

Про це повідомляється на сайті конкурсу.

У “змаганні знімків” взяв участь 231 учасник з 31 країни світу, а 25 березня 2017 в рамках фестивалю Jazzinec в чеському місті Трутнов відбулася церемонія нагородження переможців.

Перемогу Олегу Панову, який бере участь у цьому конкурсі вже втретє, приніс знімок американського барабанщика Френка Паркера, зроблений під час концерту у Львові в серпні 2016-го.

“Я прекрасно усвідомлював, що це непогане фото, але таких результатів журі, чесно кажучи, не очікував”, – поділився Олег.

Фото Сергія Горобця

Володар другого місця Сергій Горобець представив фотографію французького джазового піаніста Грегорі Прівата, а італієць Андреа Ротілі (володар 3 місця), чиї роботи щорічно відзначають на конкурсі Jazz World Photo, представив знімок італійського піаніста Стефано Боллані.

“Я вважаю це дуже великою подією для України, тому що Jazz World Photo є найпрестижнішим конкурсом у світі джазової фотографії, і потрапити хоча б у топ-30 – вже величезний успіх”, – сказав Сергій.

http://www.uapost.us/news/ukrayinsjki-fotografy-pryvezly-zoloto-ta-sriblo-z-mizhnarodnogo-konkursu/