В Україні запущено мобільний додаток «Моє ЗНО»

18 Березня 2017 13:41

В Україні запущено мобільний додаток «Моє ЗНО», за допомогою якого учасники тестування можуть ознайомитися з його розкладом і отримати результати.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

“Український центр оцінювання якості освіти спільно з компанією Infopulse та BIONIC University створив та запустив мобільний додаток «Моє ЗНО». Тож тепер учасники зовнішнього незалежного оцінювання зможуть будь-де і будь-коли переглянути розклад обраних тестувань і отримати результати ЗНО”, – йдеться у повідомленні.

Серед основних функцій додатку: інформування про місце та час проведення тестувань ЗНО з обраних предметів; запис тестувань ЗНО до системного календаря мобільного пристрою; завчасні нагадування про наближення тестування; повідомлення про новини та зміни в проведенні ЗНО; повідомлення про наявність і відображення результатів тестування.

 

Доступ до функцій мобільного додатку можливий після введення номеру та пін-коду сертифіката учасника ЗНО. Додаток можна завантажити тут.

Як повідомляв Укрінформ, 17 березня – останній день реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання. Основна сесія ЗНО пройде з 23 травня по 16 червня. Реєстрацію на додаткову сесію тестування буде відкрито з 3 до 19 травня 2017 року. Додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання буде проведено з 3 до 12 липня 2017 року.

https://www.ukrinform.ua