Як за парфумами визначити характер жінки

9 Березня 2017 16:08
Як зрозуміти жінку? Це питання турбує не одне покоління, а розгадка зовсім поруч. Парфуми – візитівка будь – якої жінки, і гарна шпаргалка для чоловіка. Вони допоможуть визначити характер коханої і знайти вірний шлях до її серця.
Жінки при виборі парфумів повинні пам’ятати слова Коко Шанель: «Парфуми – це невидимий, але незабутній, неперевершений аксесуар. Він повідомляє про появу жінки і продовжує нагадувати про неї, коли вона пішла».
До вибору парфумів потрібно ставитись відповідально, адже одяг потрібен для того, щоб заявити про себе світу, а парфуми відображають внутрішній світ жінки. Ми підбираємо парфуми інтуїтивно спираючись на те, ким є на справді, або ким хочемо здаватися. Живучи в стереотипному світі, вважається, що той чи інший аромат відповідає певному типу зовнішності. Брюнетки повинні користуватися тільки східними запахами: вони вольові, привабливі, імпульсивні і норовливі. Блондинки навпаки, ніжні кокетки, віддають перевагу легким свіжим або пудровим ароматам. Сьогодні потрібно забувати про стереотипи. Якщо хочете зрозуміти жінку, або хоч на крок наблизитися до цього, нижче наведено групи ароматів та описи до них. Можливо, чоловіки впізнають свою кохану, а жінки побачать себе.
Фруктово – ягідні запахи
Солодкі «соковиті» аромати до їх складу входять: персик, малина, диня, манго. Леді, які віддають перевагу таким парфумам – чарівні та азартні. Вони надзвичайно жіночні та не втрачають можливості пофліртувати з чоловіками. «Фрутовим леді» притаманні шаленість та імпульсивність, але мають свою думку і слідують їй до кінця. Також ці панянки не люблять відповідальності, краще скинуть всі клопоти на близьку людину.
Свіжі запахи
Запах літнього дощу, океанського бризу, гірського повітря, лимона, м’яти – ці парфуми відносяться до категорії «унісекс». Мають прихильників серед чоловічої та жіночої статі. Але, зараз поговоримо про прекрасну половину людства та, що за особи вибирають цю категорію парфумів. Харизматичні оптимісти, що крокують по життю впевнено, мають багато друзів та схильні до самоіронії – так можна описати дівчину, що «носить» цей аромат. Прихильниці морських ароматів дипломатичні та сконцентровані, часто виявляються трудоголіками.
Квіткові запахи
Власниці квіткових ароматів справжні перфекціоністки. Чутливі, легко ранимі, часто впадають в крайнощі – перед вами справжні «квіткові феї». Але, не все так просто, прихильниці квіткових парфумів люблять планувати життя та створювати ілюзію контролю, а це дратує близьких та коханих людей. «Квіткові феї» вимагають турботи та постійної емоційної підтримки.
Пудрові запахи
«Пудрові леді» – вишукані та творчі, спокійні та таємниці. Такі панянки природжені дипломати, ввічливі і цінують психологічний комфорт.
Східно – пряні запахи
Головні інгредієнти східної парфумерії – мускус, амбра, сандал і пачулі. Також відноситься кориця, аніс та ваніль. Довідка: Мускус – виділення сім’яних залоз самця оленя – кабарги; потужний афродизіак. Амбра – речовина з солодкувато-бальзамічним, теплим і дуже еротичним ароматом виробляють синтетичним шляхом.
Сандал – аромат сандалового дерева.
Пачулі – колючий чагарник, листя якого містять ефірне масло із солодким, терпким, п’янким запахом. Прихильниці східних ароматів – фінансово незалежні та свободолюбові. У цих леді добре розвинена інтуїція і відмінна здатність до планування – тільки імпульсивність нерідко змушує їх піти наперекір усім планам. Шипрові запахи Шипрові аромати нагадують запах соснового гаю в теплий літній день. Леді які віддають перевагу цим ароматам точно знають, що хочуть від життя і ніколи не зупиняються перед труднощами. Вони енергійні, самостійні, сповнені сил і завжди вірять в краще майбутнє.
Запахи, що мають головні нотки деревини
Головні компоненти таких парфумів – кедр, рожеве дерево, березова кора. Власниця цього аромату – загадка для будь – якого чоловіка: розумна, хитра і приваблива. Чоловіки рідко можуть встояти перед чарами такої жінки.
Парфуми – хороший приклад того, як заявити про себе світу не промовляючи ні слова. Дуже важливо знайти «свій» аромат, це можна прирівняти до пошуку супутника життя. Головне пам’ятати: аромати що обираємо – це продовження нас самих.

Джерело: http://zhyvyaktyvno.org/index.php/news/parfumi-scho-voni-mozhut-rozpovsti-pro-harakter-zhnki
© ЖивиАктивно