10 поширених помилок, яких люди припускаються під час вибору супутника життя

24 Квітня 2017 11:16

© nd3000/Depositphotos

© nd3000/Depositphotos

Опитування на соціальній платформі Reddit допомогло встановити ключові помилки, які люди роблять при виборі супутника життя.

Як повідомляє Indy100, в коментарях під опитуванням користувачі мережі перерахували помилки з особистого досвіду, які урешті-решт призвели до розбитого серця одного з партнерів і до розлучення.

10 найпоширеніших помилок під час вибору чоловіка або дружини:

1. Сподіватися на те, що згодом людину можна буде змінити, істотно «перекроїти».

2. Бути з людиною з жалю через те, що вона боїться залишитися самотньою.

3. Негайно одружуватися з людиною, яка здається ідеальною, саме такою, про яку ви мріяли: з бездоганною зовнішністю, сильним розумом, незвичайним талантом. Зв’язувати себе узами шлюбу потрібно не із втіленням вигаданого ідеалу, а з тим, з ким ви найбільш сумісні.

4. Вірити у твердження про те, що протилежності притягуються. Як правило, через різні погляди на життя пари дуже швидко розпадаються. Найбільш вдалі шлюби – ті, де у партнерів є багато спільного.

5. Обирати чоловіка чи дружину за професією, а не за особистісними якостями.

6. Приховувати свої справжні думки та переконання під час цукерково-букетного періоду. Будьте відверті і чесні з самого початку стосунків, адже вічно придушувати свої справжні бажання не вийде.

7. Замовчувати тему дітей. Не можна вступати до шлюбу, не вирішивши, чи хочете ви обоє дітей і як скоро, якщо хочете.

8. Чекати кохання з першого погляду і відмовлятися від потенційного щастя. У багатьох людей є знайомий, який проявляє симпатію, але навіть не розглядається в якості другої половинки. Ніхто не змушує зустрічатися або спати з людиною, яка до вас не байдужа. Але не варто категорично відмовлятися від простого спілкування. Воно нерідко переростає у справжню любов.

9. Одружуватися через незаплановану вагітність. Жити у повній сім’ї для дитини добре лише тоді, коли мама і тато люблять і поважають одне одного, приймають спільні рішення. Коли батьки абсолютно несумісні, діти можуть рости нещасними.

10. Одружуватися через любов і лише через любов. Як би це не звучало дико, але шлюб – це свого роду ділова угода. Спільне життя – це не тільки прогулянки по набережній і поцілунки, це ще й і відповідальність за дітей, і робота по дому, і розпорядження фінансами, і багато іншого. Важливо розуміти, що ви здатні разом справлятися з усіма труднощами, підтримувати одне одного і рухатися до спільної мети.

Джерело:  nv.ua