Мультімедійний проект «Переможці» після Києва поїде до Дніпра

28 Квітня 2017 14:08
У київському залі Ballpark НСК «Олімпійський» проходить виставка другої частини відомого на весь світ соціального мультимедійного проекту «Переможці», організованого ТСН і журналом VIVA! На фото – люди з необмеженими можливостями, ветерани АТО, а також паралімпійці, які втратили частини тіла, але не втратили сили духу.
 
Експозиція прийняла вже понад 2000 гостей. Щодня на виставку «Переможці» приходять сотні відвідувачів: школярі, студенти, журналісти, політики, спортсмени, зірки шоу-бізнесу тощо.
Куратор проекту – телеведуча Соломія Вітвіцька.
Ідея фотографій, представлених на величезних конструкціях понад 3 м заввишки на 1300 м2 виставкової площі, – зробити акцент на силі та красі м’язів і тіл наших героїв, на їхній боротьбі за вільний рух і життя. Виставка знайомить із 15 супергероями України та їхніми історіями про мужність і перемоги над собою, над болем, над обставинами. Вони справді  вражають. Один з героїв – 43-річний Вадим Свириденко. Лікарі розводили руками, а він щодня надіває одразу чотири протези і власним прикладом доводить, що життя не закінчується з ампутаціями. Вадим бере участь у забігах нарівні з іншими бігунами та мріє створити повноцінний реабілітаційний центр для військових.
Ще один герой, 26-річний Сергій Романовський, утратив ногу під час запеклого бою на передовій, а тепер веде активну наукову роботою у військовій академії, долає дистанції на марафонських забігах та мріє взяти участь у Паралімпіаді в Токіо як тріатлоніст. А 29-річний Андрій Демчук на візку виборов золото з фехтування на XV-й літній Паралімпіаді та присвятив перемогу українським воїнам, які загинули під час АТО.
Ознайомитися з вражаючими фотознімками та подробицями створення проекту можна щодня у залі Ballpark НСК «Олімпійський». Окрім фото, виставка дає гостям можливість побачити процес створення експозиції. Відеоарт з неймовірними кадрами зі знімального майданчика відкриває  подробиці зйомок унікальних фотографій з героями проекту. Автором відео став оператор 1+1 Віталій Панасюк. Відеоряд не просто вражає силою й мужністю героїв, які подолали, здавалося б, нелюдські труднощі. Ці кадри знаходять відгук у кожній душі, загартовують дух, бо герої доводять власним  прикладом, що людським можливостям немає межі.
Партнерами “Переможців” стали Міністерство закордонних справ України, Національний паралімпійський комітет, Центр практичної допомоги захисникам України AXIOS, благодійний фонд «Серце воїна», Клініка доктора Валіхновського, туристична компанія «Феєрія», Run Ukraine, організатори візиту Ніка Вуйчіча в Україну агенція Key Strategy, дизайнер Андре Тан, бренд VOVK та інші.
Виставка триватиме до 30 квітня у залі Ballpark НСК «Олімпійський» з 11:00 до 21:00. Вхід вільний.
Першим містом, яке прийме в Україні виставку після Києва, буде Дніпро.

1_team.jpg2_2.jpgperemozci.jpg5_1.jpg

http://www.mediabusiness.com.ua