Бібліотечно-історичне фентезі «Назад у майбутнє»

31 Травня 2017 12:33
Бібліотечно-історичне фентезі «Назад у майбутнє» ― Новини культури України  - Медіа-портал "Культура"

1 червня у Міжнародний день захисту дітей Національна бібліотека України для дітей (Київ, вул. Януша Корчака, 60) запрошує читачів стати учасниками бібліотечно-історичного фентезі «Назад у майбутнє».

Національна бібліотека України для дітей традиційно влаштовує грандіозне дитяче свято.  Запрошені читачі бібліотеки, які стануть свідками фантастичної пригоди учнів міжпланетної гімназії майбутнього – з 2047 року. Програма свята перенесе наших читачів разом із персонажами театралізованої вистави спочатку до печерних часів, коли ще люди не знали писемності, потім у Середньовіччя, а потім – у сьогодення – у 1 червня 2017 року.

Школярі з майбутнього вирішують залишитися у цьому часі, тому що їм подобається свято, його учасники – сучасні діти, бібліотекарі, а також неймовірна бібліотека, яка у рік свого 50-річчя навіть зовні змінилася: прикрасилася муралом, на якому з книги проросло прекрасне дерево пізнання. На дереві велика пташина родина читає книжки, малює, слухає музику… Тобто, все як у сучасній дитячій бібліотеці.

http://cultua.media