День Києва відзначать міжнародним фестивалем Подолу

23 Травня 2017 10:18
День Києва відзначать міжнародним фестивалем Подолу

Жителі легендарного київського Подолу пишаються своєю самобутністю і унікальністю. З часів Київської Русі до сьогодення тут разом з українцями проживають і працюють представники різних народів. Фантастична суміш культур, звичаїв та обрядів зробила Поділ гучним, багатомовним, різноманітним і дуже гостинним. Тому подоляни з радістю запрошують до себе киян і гостей столиці на третій «Фестиваль Культури народів Подолу», який відбудеться 27 і 28 травня на Контрактовій площі. Звичайно ж, святкуватимуть у рамках Дня міста!

– Друзі, ми втретє відзначаємо День Києва міжнародним Фестивалем Подільського Району 🙂 І цьогорічний фест має стати кращим за два попередніх. На вас чекає зустріч із культурою та традиціями народів, що здавна населяли Поділ, фантастична музика, величезна дитяча програма і, як казали Довгоносики, іще багато цікавого!, – зазначають організатори фестивалю.

Зокрема, у суботу, 27 травня на сцені фестивалю відбудеться великий концерт представників національних діаспор Києва “Етнічний віночок” .

Особливою родзинкою кулінарної програми будуть традиційні грецькі страви.

Традиційно, фестиваль проходить за участі Союзу вірмен України, Ради німців України, Центру німецької культури «Відерштраль», Ґете-Інституту в Україні, київського Еллінського Братства «Енотіта», Центру дослідження історії та культури східноєвропейського єврейства, музею Шолом Алейхема.

Коли: 27 і 28 травня

Де: Контрактова площа

Вхід вільний

https://vechirniykiev.com.ua