Книжкові ігри—2017 у Національній бібліотеці України для дітей

31 Травня 2017 09:29
 Книжкові ігри—2017 у Національній бібліотеці України для дітей ― Новини культури України  - Медіа-портал "Культура"

На літніх канікулах Національна бібліотека України для дітей запрошує своїх читачів зануритися у читання. Цьогорічні літні книжкові пригоди у бібліотеці подарують дітям незабутні враження, адже для того, щоб зануритися у книжки і читання, потрібно буде відтворити атмосферу книжки. І створювати цю атмосферу бібліотекарі будуть разом з читачами, які стануть рівноправними співтворцями атмосфери Книжкових ігор.

Літні читання із зануренням – це не просто читання, це — конкурси, квести, театралізації, костюмовані вечірки, виїзні екскурсії, майстер-класи, змагання, літературні пікніки та інші цікаві події кожного дня з понеділка по п’ятницю.

Книжкові ігри—2017 розпочнуться 6 ЧЕРВНЯ, але приєднатися до гри можна протягом усього літа. Необов’язково відвідувати бібліотеку щодня, можна обирати для себе захід із програми та приходити у зазначений час.

Графік подій 

Літературний дворик працює щодня по буднях з 11.00 до 15.00. У сонячну погоду майже всі події Книжкових ігор відбуваються у дворику. Літня читальня для малечі розпочинає роботу об 11.00. Читаємо книжки, малюємо, граємося. Заходи за програмою Книжкових ігор відбуваються з 12.00 до 14.00.

Гра розрахована на активну участь дітей віком від 5 до 15 років. Для участі у грі дітям від 5 до 7 років потрібна допомога дорослих. Діти до 5 років можуть відвідувати літню читальню для малечі, усі цікаві для них заходи, відпочивати у дворику з батьками, старшими братиками і сестричками, але посвідчення учасника гри не отримають.

Докладніше про умови гри, систему оцінювання та заохочення можна дізнатися на сайті бібліотеки.

http://cultua.media