Науковці доказали, що люди двічі в житті закохуються

24 Травня 2017 17:07

Як показали останні дослідження психологів, кожна людина здатна закохатися по-справжньому тільки 2 рази в житті. Виявляється, всі інші відносини можна віднести до пристрасті, флірту, дружби, але назвати їх любов’ю не можна.
кохання

Одна з головних героїнь серіалу під назвою “Секс у великому місті” була впевнена в тому, що в житті будь-якої дівчини існує не одна, а саме дві справжніх любові. Не так давно і британські психологи вирішили провести дослідження, в результаті якого повністю спростували думку про те, що по справжньому любити людина може тільки раз в житті. А адже саме таку думку з покоління в покоління, з року в рік, з вуст в уста передається від батьків дітям, від подружок подружкам.

Але вчені з Британії розбили скло рожевих окулярів тим, що провели дослідження, в якому взяли участь дві тисячі абсолютно різних за віком, статтю, характером, захопленнями та уподобаннями людей. В ході опитування вони все пережили не одну, як повинно бути за класикою жанру, а цілих дві справжніх любові, друга з яких на все життя.

Кожен з двох тисяч розповів про те, що їх перше кохання було взаємним, або закінчувалося, залишаючи глибокий слід на серці. Адже всі вони згадували не перші за рахунком відносини, а саме цю першу любов, від якої з’являлися метелики в животі, але після якої залишалися шрами на серці. Після якої доводилося вчитися заново жити і вірити людям. А саме друга любов принесла щастя і умиротворення. А багато хто з опитаних просто заводили відносини і йшли в загс з некоханими, але хорошими, затишними, уважними людьми. Але любов приходила через час і це чудово. І виявилося, що чоловіча половина рамного швидше прив’язувалися і закохувалися ніж жіноча.

Після цього в вчених не залишилося ні краплі сумніву про теорію про існування другої цієї любові. Вони переконалися, що це дійсно так.

Джерело:  zdorovia.com.ua