ТОП-5 найдешевших і найдорожчих країн: фінансові вимоги безвізу

24 Травня 2017 18:28
ТОП-5 найдешевших і найдорожчих країн: фінансові вимоги безвізу

Уже з 11 червня між Україною та Європейським союзом набуде чинності безвізовий режим. Для власників біометричних паспортів спростять перетин кордону 30 країн-членів ЄС, за винятком Британії та Ірландії, а також чотири шенгенські держави за межами Союзу: Швейцарія, Норвегія, Ісландія та Ліхтенштейн. Безвізовими стануть також європейські маленькі держави (від Монако до Ватикану).

Одним із пунктів, як “відкриють двері” у Європу є стан гаманця. Сайт travel.europewb.org.ua підготував  інформацією про вимоги окремих країн до мінімальної суми коштів, які потрібно мати з собою під час перетину кордону, а також документів, які можуть слугувати підтвердженням наявності засобів для існування.

Зокрема 5 “найдорожчих” для відвідування:

Бельгія – 95 євро на день (якщо зупинитеся у знайомих чи рідних, то 45 євро на день);

Швейцарія – 91 євро на день;

Ліхтенштейн – 91 євро на день;

Естонія – 86 євро на день;

Іспанія – 71 євро на день.

До 5 країн із найменшими фінансовими вимогами входять:

Нідерланди – 34 євро на день;

Франція – 32,50 євро на день (правда, якщо Ви не можете підтвердити, що Апм э у кого зупинитися, то один день у цій країні коштуватиме вам 120 євро на день);

Фінляндія – 30 євро на день;

Латвія – 14 євро на день;

Угорщина – 3 євро на день.

Більше дізнатися про  базову суму необхідних коштів для країни дивіться на карті, яку розроблено в рамках проекту “Просування реформ в регіони”, який виконується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і “Європейською правдою” за сприяння та фінансової підтримки Європейського Союзу .

https://vechirniykiev.com.ua