Весна: 20 чарівних фільмів про неймовірне кохання

3 Травня 2017 18:05
Весна – це час радості і чудових обіцянок, час натхнення, добра і сподівань. І ще цей час любові: оживають старі почуття, розпускаються паростки першої закоханості. Здається, що в самому повітрі розливається особлива магія – магія коxання.

Комета

Comet

Делл не вірить в любов, гостра на язик Кімберлі вважає все це нісенітницею, але після випадкової зустрічі все змінюється кардинально. Починається історія бурхливого і загадкового почуття, яка переносить нас у часі – від дощу в Лос-Анджелесі, до зустрічі в готельному номері в Парижі, до фатального телефонної розмови, залишаючи все більше загадок.

Секрет

Bu neng shuo de. mi mi

Таємнича і дуже романтична історія кохання, в якій таємне переплітається з явним. Старшокласник Лунь під час прогулянки чує загадкову мелодію. Він слід за музикою і в старому класі бачить дівчину, що грає на піаніно. Вони стають близькими друзями і проводять багато часу разом. Але між ними залишається таємниця цієї мелодії. Цей фільм про те, що будь-яка казка може перетворитися на реальність, якщо  ти сам захочеш стати її героєм.

Століття Адалін
The Age of Adaline

Адалін народилася разом з XX століттям, але після автомобільної аварії вона перестала старіти. Це змушує її без кінця переїжджати з місця на місце, не зближуватися з людьми і уникати уваги влади. Але одного разу вона зустрічає чоловіка, і між ними спалахує почуття, від якого вже не втекти.

Лобстер

The Lobster

Фільм-антиутопія, трагікомічна історія кохання, що розгортається в недалекому майбутньому. Відповідно до законів Міста самотні люди прямують в Готель, де вони повинні знайти собі пару протягом 45 днів. Якщо їм це не вдається, то їх перетворюють в тварин і відправляють в Ліс.

Рубі Спаркс

Ruby Sparks

Молодий, але вже успішний письменник переживає творчі і душевні муки: новий роман ніяк не виходить і музи все немає. І Келвін вирішує придумати собі музу – дівчину на ім’я Рубі Спаркс, розумницю і красуню, а через тиждень взнаxодить свій ідеал на своєму дивані. Але хто вона – плід фантазії Келвіна або прекрасна принцеса, яка знайшла свого принца?

Попелюшка

Cinderella

Відмінно знята нова версія всім відомої історії про добру  Еллі, яку мачуха і злі сестри прозвали Попелюшкою. Незважаючи на пригоди, що випали на її долю, Попелюшка не впадає у відчай, адже навіть в найважчі моменти знаходиться щось, що допомагає їй думати про хороше: наприклад, випадкова зустріч на лісовій стежці з прекрасним юнаком. Елла навіть не припускає, що зустрілася з самим принцом і що незабаром фея-хрещена назавжди змінить її життя на краще.

Кейт і Лео

Kate & Leopold

Нью-Йорк, 1876 рік. Леопольд, герцог Олбані, походить із знатного роду, але його сім’я розорилася, і, щоб виправити своє матеріальне становище, він повинен взяти в дружини багату американку. Однак волею випадку Леопольд несподівано виявляється в сучасному Нью-Йорку, де зустрічає успішну бізнес-леді Кейт Маккей. І спалахує  почуття, з яким не може боротися ні час, ні простір.

Однохвилинна машина часу

One-Minute Time Machine

Короткометражний фільм про велику любов, що завоював визнання на фестивалі Sploid Short Film Festival. Намагаючись завоювати прихильність дівчини, головний герой Джеймс вдається до допомоги дивною коробки кожен раз, коли вона відкидає його залицяння.

Бойфренд з майбутнього

About Time

Легкий і добрий надихаючий фільм про кохання поза часом. Тім – молодий, симпатичний, багатообіцяючий адвокат, який волею долі вміє переміщатися в часі. І щоб зачарувати дівчину своєї мрії і зробити перше побачення ідеальним, він готовий повторювати його знову і знову.

Північ у Парижі

Midnight in Paris

Молода американська пара приїжджає в Париж. Головний герой Гіл Пендер, письменник і безнадійний романтик, впевнений в тому, що повинен був жити в 1920-і роки. Одного разу вночі він виходить на прогулянку і дійсно потрапляє в минуле. Зустрічаючись там з Хемінгуеєм, Пікассо та іншими, він розуміє, що належить цьому часові і хоче залишитися там назавжди.

Шукаю друга на кінець світу

Seeking a Friend for the End of the World

Романтична історія пошуку себе і коханої на тлі прийдешнього апокаліпсису. До Землі наближається величезний астероїд. Головний герой Додж вирішує виправити помилки минулого і відправляється на пошуки шкільної подружки в компанії сусідки Пенні.

Будиночок біля моря

Siworae

Ця історія більше відома голлівудським римейком «Будинок біля озера», але оригінальна версія також вельми гідна уваги. «Іль Маре» – назва будиночка біля моря, де двоє закоханих побували в різний час. У 1997 році Сон Хен отримує дивний лист, в якому йдеться про те, щоб він остерігався сніжної бурі, яка пройде в 1998 році, причому лист датований 1999 роком.

Скотт Пілігрим проти всіх

Scott Pilgrim vs. the World

Напівбожевільна історія героя, вимушеного подолати безліч перешкод, щоб добитися уваги своїй принцеси. Підліток Скотт Пілігрим знайшов дівчину своєї мрії. Але щоб зустрічатися з нею, Скотту доведеться перемогти її сімох колишніх і дуже злих хлопців.

Пан Ніхто

Mr. Nobody

Багатошаровий і смачний фільм, в якому багато відповідей і багато питань. У майбутньому всі люди знаходять безсмертя. На Землі залишився лише один смертний чоловік, про якого знімають телевізійне шоу, – старий і божевільний  Немо, доживає свої дні. Напередодні кінця до нього приходить журналіст, і Немо розповідає йому свою історію, вірніше, відразу кілька історій про найбільшу любов його життя. Яка з них правдива – вирішувати глядачеві.

Зачарована

Enchanted

Добра і смішна казка про те, що трапиться, якщо диво перенесеться в реальність. Юна дівчина з чарівного мультяшного світу закохалася в прекрасного принца, але у його мачухи зовсім інші плани. За допомогою чорної магії зла королева відправляє нещасну в єдине місце у Всесвіті, де немає любові – сучасний Манхеттен. Добрій і наївній дівчині належить вижити в реальному світі і знову знайти свою любов.

Дружина мандрівника в часі

The Time Traveler’s Wife

Історія про кохання, яке було майже неможливим. Коли Клер зустрічає Генрі, він її ніколи раніше не бачив, хоча вона знала його більшу частину свого життя. Незабаром вони одружилися, але Клер ніколи не знає, коли і за яких обставин побачить свого чоловіка. Тому що Генрі страждає рідкісним генетичним захворюванням – синдромом переміщення в часі – і не може це контролювати.

Принцеса-наречена

The Princess Bride

У фантастичному світі прекрасних замків, моторошних підземель, безкрайніх океанів, лісів і гір на маленькій фермі жила-була прекрасна дівчина на ім’я Лютик. Її улюбленим заняттям було кататися на коні і дошкуляти різними завданнями молодому працівникові Уестлі. Молоді люди закохуються один в одного, і Уестлі відправляється в плавання, щоб заробити грошей на весілля. Коли він раптово зникає, до Лютик сватається багатий принц.

Знайомтеся, Джо Блек

Meet Joe Black

У житті впливового магната Вільяма Перріша з’являється сама Смерть, що прийняла обличчя молодого чоловіка на ім’я Джо Блек. Смерть, втомлена від своїх обов’язків, пропонує Перрішу незвичну угоду: магнат покаже Джо світ живих, а потім смерть забере його. Але виявляється, що тіло загиблого чоловіка, яке Смерть вибрала для себе, належало юнакові, у якого була закохана дочка Перріша.

Зоряний пил

Stardust

У маленькому англійському селі Застеньє, розташованої по сусідству з чарівним королівством, живе юнак Тристан Торн. Одного разу Трістан обіцяє найкрасивішій дівчині села, що принесе їй  з неба зірку, що впала. Але зірка виявляється прекрасною і норовливої ​​дівчиною Івейн, яка зовсім не збирається бути чиїмось подарунком.

Між небом і землею

Just Like Heaven

Оселившись в орендованій квартирі, Девід несподівано зустрічає в своєму новому житлі привабливу молоду жінку Елізабет, яка запевняє його, що саме вона є господаркою цих апартаментів, а потім зникає так само раптово і загадково, як і з’явилася. У міру того як обидва намагаються з’ясувати справжню причину того, що відбувається, Девід і Елізабет закохуються один в одного. Однак їх спільне майбутнє залишається неясним, тому що Елізабет – не зовсім людина.
Джерело: http://www.adme.ru/tvorchestvo-kino/20-volshebnyh-filmov-o-neveroyatnoj-lyubvi-1224160/ © AdMe.ru