Біля Мистецького Арсеналу у Києві може з’явитися парк

19 Червня 2017 17:19
Біля Мистецького Арсеналу  у Києві може з’явитися парк

Мистецький Арсенал у Києві планують розширювати та відкрити поряд з комплексом парк. Про це сьогодні журналістам Інформаційного агентства “Правда” розказала заступник генерального директора культурно-мистецького та музейного комплексу “Мистецький Арсенал” Соломія Боршош.

“Є 60 тис квадратних метрів лише будівлі, плюс 10 га території. Нам важливо розвивати потенціал. Ми хочемо відкривати простір Мистецького Арсеналу, використати ті пагорби, які у нас поки закриті від відвідувача, відкрити їх для людей, зробити з пагорбів гарний парк. Наш проект , який існує, складає 4 млрд гривень. Якщо ми почнемо зараз, то зможемо завершити розбудову парку за 5 років”, – сказала вона.

Поки не йдеться про конкретні джерела фінансування проекту. Разом з тим, вартість квитків для відвідувачів комплексу залишиться незмінною.

“Найближчий час ми не будемо змінювати ціну квитка. Це 60 гривень за вхід для дорослого та 30 гривень для пільгових категорій населення, 130 гривень на абонемент на всю сім’ю”, – зазначила Соломія Боршош.

http://pravda.press