Чому влада ненавидить Київ?

21 Червня 2017 13:17

УНІАН

Виходить, що при Гітлеру не розбомбили, при Черновецькому не забудували, то при Кличку — спалили!

Вчорашня пожежа у будівлі на Хрещатику 40/1, що на перехресті з вул. Б. Хмельницького, фактично, знищила останній будинок історичного Хрещатика. Останнім часом говорили про плани перебудови цієї історичної будівлі, яка була відома киянам як Центральний гастроном, а о цього – в кінці XIX-початку ХХ ст. – її знали як приміщення так званого «готелю Кане» та представництва з продажу класичних швейних машинок «Зінгер».

На жаль, сподівання на те, що після Черновецького київська влада Кличка зупинить хаотичну забудову й захистить історичний Київ, не справдилися. Жага грошей знову перемогла київський патріотизм. Адже тепер, після пожежі, коли будівля втратить свій історичний статус, її спокійно можна перебудовувати, зокрема, надбудовувати поверхи вгору, як і планувалося.

Не цікаво й не актуально нинішній владі і те, що там свого часу мешкали у 1918 році тодішній очільник Української держави Павло Скоропадський, класики української культури Іван Карпенко-Карий, Панас Саксаганський, Максим Рильський….

Отож, рідний Київ приречений, доки ним керують космополіти, сімʼї яких комфортно і безбідно живуть за кордоном!

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»

 

Джерело: Обозреватель