Київ готується святкувати безвіз: концерт, міми і Пізанська вежа

10 Червня 2017 14:34
Київ готується святкувати безвіз: концерт, міми і Пізанська вежа

11 червня 2017 з 01:00 за Київським часом буде запроваджено безвізовий режим з ЄС для громадян України. Ця подія є одним із підсумків на шляху європейського розвитку країни.  Тож у столиці готуються це святкувати із розмахом. На Європейській площі влаштують концерт, а на Хрещатику облаштують Європейське містечко.

– Киянам та гостям столиці ми пропонуємо підготуватися до подорожей країнами ЄС. 10 червня з 11 до 19 години на вулиці Хрещатик (від перетину з вулицею Прорізною до Городецького) розташується 5 зон європейського містечка, – повідомляють  організатори суспільно – мистецької акції – ГО “Розвиток заради майбутнього”.

Кожна з локацій представлятиме найпопулярніший арт-об’єкт однієї із країн Євросоюзу (наприклад Франція здивує Ейфелевою вежею, Італія – Пізанською вежею і т.д. ). Довкола арт-інсталяцій розташуються зони відпочинку.

Також у кожній “країні” заплановані різні активності. Наприклад, у Франції вас здивують виступи мімів, в Італії — виконання опери, в Іспанії — запальний фламенко. На деяких з локацій можна буде не тільки побачити, але й долучитися до шоу.

А о о 20:00 на Європейській площі розпочнеться концерт “БЕЗВІЗ”.  Основні учасники: Katya Chilly Group, Тарас Чубай/Плач Єремії, Христина Соловій,  Піккардійська терція, Kozak System, Руслана, Антитіла. Партнер концерту “БЕЗВІЗ” – ДП “Національний центр ділового і культурного співробітництва “Український дім”

Нагадаємо, у  зв’язку з проведенням заходів і пов’язаним з цим монтажем сцени буде перекрито рух Європейською площею:
– повністю зупинено рух транспорту Європейською площею та Володимирським узвозом (від Поштової площі) з 09.06.2017 з 22:00 до 11.06.2017 06:00, вул.Грушевського (від Петрівської Алеї), вул. Трьохсвятительською (від вул. Костьольної до Європейської площі), вул. Михайлівську ( від вул. Костьольної до вул. Хрещатик) , вул. Хрещатик від Європейської площі до вул.Богдана Хмельницького);
– 10.06.2017 з 08:00 до 11.06.2017 до 24:00 вул. Велика Житомирська, вул. Володимирська та Софійська площа на рівні Володимирського проїзду