Сайти з пошуку роботи в Україні. СПИСОК.

7 Червня 2017 16:22

Шукаєте свою першу роботу або хочете змінити теперішню? Якщо так, тоді ви потрапили за потрібною адресою.

Kozakorium.com зробив добірку найпопулярніших сайтів з пошуку роботи в Україні.

Для нашої статті ми обирали тільки найбільші та найвідоміші площадки з рейтингу top.bigmir.net.

1. Work.ua – найбільший в Україні сайт відповідної тематики, зараз тут доступно понад 80 тисяч вакансій.

2. Rabota.ua – другий за популярністю сайт, безліч вакансій, окрема можливість знайти першу роботу.

3. Jobs.ua – всеукраїнський портал з пошуку роботи та підбору персоналу.

4. HeadHunter.ua – позиціонує себе, як міжнародний сайт з пошуку роботи та персоналу, представлено понад 54 тисячі компаній та близько 1 млн резюме.

5. Rabota.kharkov.ua – безкоштовна площадка для пошуку роботи в Харкові, кожного дня розміщується понад 300 вакансій та 50 резюме.

6. Pro-robotu.ua – cайт київського тижневика “Пропоную роботу”, провідного видання з працевлаштування в столиці. Понад 8000 вакансій в тиждень.

7. Trud.gov.ua – Найбільша база з підбору персоналу та пошуку роботи, інтегрована з даними служби зайнятості з усієї України. Безкоштовні сервіси для роботодавців.

8. Novarobota.ua – База даних з працевлаштування в Києві і регіонах. Оперативна і докладна інформація про вакансії. Статті, поради та консультації з працевлаштування.

9. Worknew.info – можна знайти роботу, залишити резюме, розмістити вакансію і підібрати персонал. Робота в Києві, Львові, Харкові, Донецьку, Дніпрі та інших містах України.

10. Robota.lviv.ua – сайт пропонує працевлаштування у Львові, Україні та закордоном, багато вакансій, зручно та просто розміщувати резюме і вакансії.

Перед тим, як обирати ту або іншу компанію рекомендуємо також почитати відгуки про неї на спеціальних сайтах, де теперішні або колишні працівники діляться власними враженнями від працедавців, колективу та самої роботи.

1. Vnutri.org – Вся правда про роботодавців України. Відгуки колишніх і теперішніх працівників про своїх роботодавців. Бізнес з середини.

2. Kakrabota.com.ua – Чорний і білий списки роботодавців. Статистика зарплат, обговорення компаній, а також статті на відповідну тематику.

http://www.kozakorium.com