Суспільство має продукувати щиру благодійність

2 Червня 2017 17:53

Так вважає керівник Київського осередку політпартії “Громадський рух Миколи Томенка “Рідна країна” Олександр Федоренко, який сьогодні разом з Лідером партії Миколою Томенком та директором Національної бібліотеки України для дітей Аллою  Гордієнко відвідали  Український спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення.

Зустріч пройшла в рамках Дня захисту дітей.

Звертаючись до дітей та співробітників закладу, Микола Томенко звернув увагу на  важливу функцію диспансеру в наданні повноційної висококваліфікованої медичної допомоги постраждалим внаслідок аварії на ЧАЄС.

“Ми всі відповідаємо за дітей, за їхнє здоров’я. Неважливо, які хто прибутки отримує внаслідок діяльності, важливо здійснювати допомогу в тій мірі, в якій є можливості. Бути здатними допомогти підтримкою , проявляти увагу й нести відповідальність за тих, хто потребує допомоги”,- зауважив Томенко.

Його підтримав і Олександр Федоренко, який вважає що певні категорії дітей потребують піклування й уваги значно більше внаслідок певних обставин.

Для підтримки дітей, що перебувають у диспансері і для пропаганди здорового способу життя, партійці передали закладу спортивне знаряддя.