Томенко з колегами по партії стали учасниками пробігу до Дня Конституції

28 Червня 2017 13:02

 Лідер політичної партії “Громадський рух Миколи Томенка “Рідна країна”, громадський і політичний діяч, доктор політичних наук  Микола Томенко разом з членами своєї парторганізації взяли участь у ІV легкоатлетичному пробізі “Україна – моя рідна країна”.  Присвячений 21-й річниці Конституції України пробіг  відбувся сьогодні, 28 червня 2017 року, у Голосіївському парку культури та відпочинку імені М. Рильського.  Дистанція: 4 000 м.

” Конституція –  основний закон країни,  стратегія розвитку  і кожної людини, і країни в цілому,  розуміння й світогляд нашої нації.  Лише через  Конституцію можна  презентувати суспільству і світові, що дає держава Україна своїм громадянам.”,  -зазначив Микола Томенко, зауваживши наскільки патріотичними є подібні масові заходи для громадян сьогодні.

Він також прийняв участь у врученні пам’ятних відзнак і нагород наймолодшим та найдосвідченішим учасникам пробігу.

За словами керівника Київського осередку політичної партії “Громадський рух Миколи Томенка “Рідна країна” Олександра Федоренка, від Миколи Томенка з нагоди державного свята всі школи Голосіївського району міста отримають примірники Конституції України.

“В наших силах показувати приклад молоді не тільки через спортивні заходи, але й допомагати у становленні чіткої громадянської позиції та вмінні боротися й захищати свої права. Конституція має усвідомлюватися не як  теоретична збірка правил і гасел про державу й особу, а як практичний посібник до дій, змін, реформ, розвитку, стабільності”, – вважає Олександр Федоренко.