Через масові отруєння у Києві третину закладів харчування тимчасово зачинять

2 Липня 2017 12:00

У Києві 30% закладів громадського харчування їхні власники мусять на час зачинити, щоби провести необхідні санітарні заходи і виправити недоліки. Про це інформує 112.ua.

Про це повідомила Держспоживслужба за результатами перевірки, проведеної 1 липня.

Фахівці Держспоживслужби провели перевірки санітарного стану об’єктів громадського харчування в Києві. Згідно з результатами лабораторних досліджень, можливим етіологічним фактором є збудник сальмонельозу.

Тим часом кількість отруєних неякісними суші в Києві зросла до 34 осіб. Поліція відкрила кримінальну справу за статтею «Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням».