Фото-ніч у культурному просторі «АkT»: виставка 33 українських фотографів

13 Липня 2017 13:40
Фото-ніч у культурному просторі «АkT»: виставка 33 українських фотографів

13 липня в 21.30 відкривається експозиція «PhotoJuly», де будуть представлені одразу 33 фотографічні проекти на абсолютно різні теми.

Знімки, зроблені під час обідньої перерви, ранкової пробіжки, інтерв’ю з бабусями та дідусями, київське метро в інсталяції. Тревел-історії та інстаграм-щоденники.

     “Не хочеться просто вішати фотографії на стіни. Тому в AkTі ми спорудили триметрові скляні куби, завезли 6 тонн піску та розвісили одяг, у який фотографи одягали моделей. Це буде трохи більше, ніж фотовиставка”, – говорить куратор проекту Аліса Якубович.

     Документальні, соціальні та артові фотоальбоми. 32 з яких від українських митців. Та одна фото-подорож Кубою від француза.

     “Перша виставка дала нам розуміння, що сучасне молоде мистецтво необхідне мешканцям України, та ми раді, що змогли зробити його більш доступним завдяки культурному простору «АкТ» на території «Арт-завод Платформа». Нам важливо давати правильні імпульси до розвитку потенціалу для творчих людей”, – коментує маркетинг-директор «Арт-завод Платформа» Сергій Соколов.

      Також представлять свої проекти Школа Bird in flight, G48photoproduction та Фото-клуб 5,6 (by Віктор Марущенко). Реальну ніч у музеї доповнить перформанс у віртуальній реальності від Sensorama Lab.

Культурна прогулянка орієнтовно триватиме до 1-ої ночі.

Вхід на подію безкоштовний.

АkT, площею у 3500м2, розташований на території «Арт-завод Платформа» (Біломорська, 1).

Виставка працюватиме до 6 серпня.

Вт-Чт: 12.00 – 20.00. Вхід вільний

Сб-Нд: 11.00 – 20.00. Вхід залежить від цінової політики фестивалю.

http://nv.ua/ukr/style/life/events_l/foto-nich-v-kulturnomu-prostori-akt-vistavka-33-h-ukrajinskih-fotografiv-1472092.html