Фотовиставка «Доба Енді Ворхола» нарешті представлена у Києв

24 Липня 2017 15:27

Мистецький проект, присвячений відомому американському художнику Енді Ворхолу, особисто представив його друг і фотограф Крістофер Макос.

Фотовиставка «Доба Енді Ворхола» побувала у багатьох світових столицях – Лондоні, Нью-Йорку, Пекіні, і нарешті представлена у Києві. Перша частина виставки складається з восьми портретів, на яких «король поп-арту» приміряє жіночий образ. За словами автора Крістофера Макоса, ця серія робіт піднімає актуальну тему сучасності – пошук власного «я».

– У ситуації, яка склалася зараз не лише в Україні, але й в США, кожен з нас намагається вирішити – хто ми?, – розповідає Крістофер. – На фотографіях Енді не постає в образі транссексуала, він просто експериментує зі своєю ідентичністю.

Ворхол завжди оточував себе іконами поп-культури своєї доби. Тому друга частина експозиції представляє митця у компанії всесвітньовідомих метрів сучасного мистецтва 1970-х та 1980-х років. На 17 оригінальних світлинах можна впізнати Джона Леннона, Лайзу Мінеллі, Міка Джаггера, Сальвадора Далі та інших знакових особистостей.

Раніше світ знаменитостей був прихований від сторонніх очей. Але тепер кожен бажаючий може зазирнути під завісу життя богемного Нью-Йорку кінця минулого століття – і все це абсолютно безкоштовно.

Коли: з 20 липня по 28 вересня, 12:00-20:00, без вихідних
Де: Арт-фонд «Ізоляція», вул. Набережно-Лугова, 8 (другий поверх)
Вартість: безкоштовно

https://vechirniykiev.com.ua