Вікенд киянина на 8 та 9 липня

8 Липня 2017 12:28

Літо набирає обертів, а  синоптики вже навіть і не обіцяють спеку – лише комфортні 25 градусів. Хоча,  в таку пору і не треба додаткого підбадьорювання – просто час гуляти, ходити на екскурсії, відвідувати фестивалі та виставки. Чи… відсвяткувати День народження моста 🙂 Запрошуємо!

СУБОТА, 8 липня

“PROSTONEBA” на ВДНГ

Все, що ви хотіли знати про МІСТО можна буде дізнатися під час архітектурного Фестивалю «PROSTONEBA». Це простір для спілкування та обміну досвідом архітекторів, дизайнерів, урбаністів, ландшафтних архітекторів, компаній-виробників, інвесторів та мешканців міста. Ворк-шопи, конкурси, інсталяції, інтерактиви – буде цікаво!  Говоритимуть про місто, вплив архітектури та дизайну, нові проекти, КУЛЬТУРУ та ЦІННОСТІ, без яких розвиток неможливий!

Коли: о 11.00 год

Де: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1

Вхід вільний


#FriendlyFamilyFest

Киян запрошують  на фестиваль #FriendlyFamilyFest присвячений Міжнародному дню сім’ї, любові та вірності. У програмі цьогорічного фесту: майтер-класи для маленьких та батьків; шоу Професора Хамелеона; аква-грим; активні сімейні конкурси; веселі старти від Молодіжного руху “Smile”.

Коли: о 11.00

Де: парк імені Т.Г. Шевченка

Вхід вільний


Екскурсія просто неба «Там, де починався Київ»

Всіх киян та гостей міста запрошують здійснити разом пізнавальну прогулянку історичним серцем столиці – Старокиївською горою, де виник і звідки розростався на обидвох берегах Дніпра кількамільйонний мегаполіс. Адже саме територія Національного музею історії України є тим місцем, де було засноване одне з найкрасивіших і найдавніших міст Східної Європи. В ході екскурсії відвідувачі матимуть змогу здійснити мандрівку по території «града Кия» та частково захопити «град Володимира», дізнатися про що розповідають літописи і знахідки археологів та познайомитися з історією стародавнього Києва, від часів заснування і до останніх правителів княжої доби.
Коли: о 14:00
Де:  Національний музей історії України
Вартість: 60 грн.


День народження Паркового пішохідного моста

60 років тому  3 липня у киян і гостей міста з’явилася можливість пішки потрапити на Труханів острів для відпочинку та заняття спортом. Стали розвиватися водні види спорту на Матвіївській затоці. На Центральний пляж стали приїжджати з найвіддаленіших районів Києва. Сьогодні Парковий пішохідний міст одна з “родзинок” столиці. На честь 60-річчя відкриття Паркового мосту 8 липня в 9.00 відбудеться парад “Паркового мосту- 60”. У параді візьмуть участь вихованці спортивних шкіл, клубів, представники громадських організацій.

Коли: 9:00

Де: Пішохідний міст

Вхід вільний


Липневий вальс на Поштовій площі

І знову танці просто неба біля фонтану на Поштовій площі! Швидкі та повільні вальси, багато вальсів, дуже багато вальсів, а ще контрданси, котильйони, трохи танго, фокстроту чи чого ще душа забажає. Приходьте та запрошуйте друзів танцювати разом! Участь безкоштовна, деяким нескладним танцям можна навчитися прямо на місці.

Коли: з 18:00 по 22:00

Де: Поштова площа

Вхід вільний


День Либеді

Киян та гостей столиці запрошують долучитись до святкування Дня Либеді. Організатори сподіваються  поступово, крок за кроком, відродити водні об’єкти столиці, повернувши на їхні береги той святковий настрій, який вирував там раніше! Програмою заходу передбачено: частування гостей смаколиками;  проведення захоплюючого екоквесту, учасники команди-переможниці якого отримають цінні призи від партнерів заходу; різноманітні майстер-класи; створення  унікальної широкоформатної листівки;  різноманітні спортивні розваги;  театралізований перформанс з використанням піротехнічних елементів; розіграш призів, тощо)))

Коли: з 17:30 по 21:30

Де: Вхід на захід з боку будівлі по вул. Ямська, 6.

Вхід вільний


НЕДІЛЯ, 9 липня

День Рибалки у Феофанії

На честь Дня Рибалки у парку Феофінія запрошують  на розважальну програму для всієї родини “В гостях у Золотої Рибки”!  Вас чекають: виступ “Тріо бандуристок”; анімаційна програма для дітей “Пригоди Золотої рибки”;  творчі майстер-класи.

Коли: з 14:00 по 20:00

Де: парк Феофанія, вул. Лебедева 37,

Вартість: 20 грн, 5 грн школярі та студенти


Дресирування  для найкращих собак

Неймовірне тренування з трюків від фахівців “Школа взаєморозуміння з тваринами “Pets & People”  відбудеться вже цієї неділі.  Усіх охочих знайти ключик до серця свого улюбленця просять реєструватися http://bit.ly/2slM5GL.  З собою  треба мати змінне взуття, смачну їжу для собаки, іграшки для веселих змагань і вигулу  барбоса на повідку 🙂

Коли: з 16:00 по 18:00

Де: Бульварно-Кудрявська, 9б


Kyiv Sunrise Yogaz

У неділю запрошують в Ботанічний сад на йогу з Каріне Папазян. Гарний настій, гарний парк, гарні люди – що ще треба для ранку неділі?

Коли: з 8:30 по 10:00

Де: Ботанічний сад Фоміна

Рекомендована вартість 50-100 грн.


Trap Opera “Wozzeck” / Іздрик & Nova Opera

Киян запрошують на прем’єру експериментального поезофонічного перформансу TRAP OPERA WOZZECK. ІЗДРИК + NOVA OPERA. Поезія та лайф-електронік, філармонічний тріп-хоп та хеппенінг , японські гранулятори, постструктуралістські алюзії на барокову оперу. Хоча, для усіх хто любить поезію зайве це все розписувати далі від імені Іздрик 🙂 Дія перша 20:30 – 22:00 у форматі open air; Дія друга 23:00 – 2:00 у форматі «магічний театр».

Коли: з 20:00 по 2:00

Де: арт-дворик на Ільїнській, 16

Вхід вільний


Industrial сплав по Дніпру

Бачили як річка Либідь впадає в Дніпро? А київський водоспад? А чи чули ви про Девіаційна вежу? Ну про грандіозну споруду, Сталінський тунель під Дніпром, який ще називають Сталінське метро напевно щось знаєте!  Так от, у вас є нагода побачити це все з… байдарки. Крім цікавих індустріальних об’єктів, є можливість ще пройти  по річці Віта, яка петляє в районі острова Водників, де раніше тренувалися скелелази. На обід передбачено фірмове харчування від Банана-тур;)

Коли: з 10:30 по 19:00

Де: о 10:30 на пляжі біля Південного мосту з боку лівого берега (5 хвилин пішки від станції метро “Славутич”). Фініш – 09.07.17 (нд) о 19:00 біля станції метро Видубичі.

Вартість: 600 грн.

https://vechirniykiev.com.ua