Літній дрес-код. Сім непробачних помилок чоловічого стилю і як їх виправити

5 Серпня 2017 16:00
Обираючи одяг, потрібно розуміти, чи доречний він

© timmelideo/Instagram

Обираючи одяг, потрібно розуміти, чи доречний він

Літо – це час, коли через божевільну спеку іноді не хочеться одягатися взагалі.

Багато чоловіків у літню пору року перестають стежити за своїм стилем, розслабляються і носять все, що здається найбільш комфортним. У деяких ситуаціях в цьому немає нічого поганого, але іноді такий літній образ не вписується в обстановку. Особливо, коли мова йде про роботу, ділові переговори та інші ситуації, коли необхідно мати презентабельний вигляд.

Портал Business Insider перерахував сім помилок в літньому чоловічому стилі і пояснив, як легко виправити ці помилки.

Сім помилок в чоловічому стилі та як їх уникнути:

1. Гавайська сорочка на роботі. Барвиста гавайська сорочка доречна на вулиці під час прогулянки або в барі. Тільки не в офісі. Щоб вам не було занадто жарко, але, в той же час, ви виглядали солідно, обирайте світлу однотонну теніску.



2. Сандалії. Зі шкарпетками або без, сандалі в приміщенні для чоловіка неприйнятні. В офісі або ресторані слід носити взуття із закритими носками. Сандалії, шльопанці або в’єтнамки підійдуть для прогулянки або походу на пляж.



3. Шорти в офіс. Для офісного стилю шорти занадто неформальні, такий одяг може ставити вас у незручне становище під час ділової зустрічі. Замість шорт носіть легкі світлі брюки.



4. Мокасини. У діловій обстановці мокасини виглядають занадто несерйозно, перетворюють чоловіка з висококваліфікованого фахівця на підлітка. Мокасини не поєднувані зі строгим костюмом. Краще зупиніть свій вибір на акуратних лоферах.



5. Спортивні кросівки. Звичайно, було б добре, якби ми могли носити зручні спортивні кросівки будь-куди. Але на роботу і ділову зустріч надягати їх не естетично. Вибирайте прості білі кросівки, легкі однотонні тенісні туфлі.



6. Ходити без шкарпеток. Виходити на вулицю без шкарпеток – влітку це заманливо. Але не варто приходити так в офіс. Це загрожує тим, що неприємний запах ваших спітнілих ніг завадить колегам нормально працювати. Просто купіть шкарпетки з низькою посадкою.



7. Вовняний костюм. Вовняні піджак та брюки можуть виглядати дуже стильно, але це занадто “важка” тканина для літнього сезону. У такому костюмі ви будете рясно пітніти. Обирайте костюм з легкої бавовни або льону.