NASA шукає когось, щоб захистити Землю від вторгнення прибульців

7 Серпня 2017 11:48

NASA шукає когось, щоб захистити Землю від вторгнення прибульців

Космічне агентство NASA відкрило вакансію з зарплатою до 187 000 доларів на рік на посаду захисника планети від інопланетного вторгнення.

Посада відкрита для громадян США або тих, хто “зобов’язаний бути вірним США”.

Відзначають, що захист планети полягає в тому, щоб уникати органо-складових і біологічних забруднень у вивченні космосу людиною, тобто в запобіганні забруднення людьми різних космічних об’єктів і поширення на Землі інопланетних мікробів, тощо.

“NASA підтримує політику планетарного захисту, яка застосовується до всіх місій космічних польотів, які можуть навмисно або ненавмисно перевозити органічні компоненти Землі до планет або інших тіл Сонячної системи, а також будь-яку місію, яка використовує космічні апарати, які мають намір повернутися на Землю і її біосферу із зразками від позаземних експедицій “, – йдеться в описі вакансії.

Планетарному захиснику доведеться спостерігати за космічними дослідженнями, які організовує НАСА: польоти людей та дослідження з використанням роботів-машин.

Робота призначена для тих, хто має “широкий інженерний досвід” і готовий до подорожей. Вакансія відкрита до 14 серпня 2017 року. Позиція пропонується на початковий період – три роки.

http://www.uapost.us