Стало відомо, якою буде погода 1 вересня

28 Серпня 2017 14:05
Стало відомо, якою буде погода 1 вересня

Погода в Києві та по всій Україні 1 вересня буде літньою

У День знань в Україні буде сонячно і по-літньому тепло, без опадів.

Першого вересня погода в Україні буде сонячною і теплою. Про це повідомила український синоптик Наталія Діденко у Facebook.
За її словами, у Києві в ніч на 28 серпня піде дощ, а вдень у понеділок буде сиро, але із проясненнями. Температура повітря у столиці знизиться до +18 +20 градусів. Але 30-31 серпня стовпчики термометрів знову підуть вгору. За попередніми прогнозами, 1 вересня обіцяє бути сонячним і теплим, зазначила синоптик.
Згідно із прогнозом Укргідрометцентру, 1 вересня в Києві буде до +29 градусів тепла, сонячно. Ясно і у всіх регіонах України, температура вночі від +11 до +17, вдень – від +24 до +29 градусів.
Погода 1 вересня 2017 року в Україні: карта
 Погода 01.09.2017 р.
Що стосується регіонів України, то вже найближчої ночі на заході, півночі та у Вінницькій області пройдуть дощі із грозами. Дощі в понеділок поширяться на більшу частину території України.
На півночі і заході країни похолодає до +15 +22 градусів. На півдні і сході ще протримається спека – до +30 і вище. У центрі, Вінницькій і Кіровоградській областях також відчують похолодання, а в Черкаській, Полтавській і в Дніпропетровській областях поки що буде літо.