Від Мюнхена до Трансільванії. 15 туристичних напрямків, куди варто поїхати цієї осені

24 Серпня 2017 11:58
Мюнхен © sepavone/Depositphotos

Мюнхен © sepavone/Depositphotos

Осінь – прекрасна пора для подорожей. Авіаперельоти восени дешевше, а міста менш переповнені натовпом туристів, ніж влітку.

Експерти порталу Business Insider назвали найкращі туристичні напрямки для відпочинку восени 2017 року: від Мюнхена, де у вересні-жовтні проходить Октоберфест, до Трансільванії, куди варто поїхати на Хеллоуїн.

15 найкращих напрямків для подорожей восени виглядають так:

Мюнхен, Німеччина

Осінь у Мюнхені – це Октоберфест. На цьому щорічному фестивалі ви познайомитеся з німецькою культурою, оціните різні сорти пива і зможете розважитись на атракціонах. Святкування проходять із середини вересня до початку жовтня.



Фінгер Лейкс, Нью-Йорк, США

Фінгер Лейкс – це група озер на заході штату Нью-Йорк. Це місце ідеально підходить для знайомства з класичною осінню східного узбережжя США.



Трансільванія, Румунія

Якщо ви хочете відсвяткувати незабутній Хеллоуїн, приїжджайте до Трансільванії і відвідайте середньовічний замок Бран – резиденцію графа Дракули.



Нешвілл, Теннессі, США

Восени температура в Нешвіллі ще досить м’яка і тепла. До того ж, восени тут проходять різні фестивалі, наприклад, Фестиваль незалежної музики, Фестиваль Американа і Music City Food & Wine Festival.



Острови Теркс і Кайкос

Також ви можете відпочити від типового осіннього клімату і дослідити Карибський басейн. Теркс і Кайкос – це Атлантичний океан і пляжі з відмінними готелями і різноманітними розвагами, із хвилями і кораловими рифами, з дайвінгом, серфінгом та іншими водними активностями.



Оахака-де-Хуарес, Мексика

Оахака – це не про сонячні пляжаі, але про знайомство з багатою мексиканської культурою. Особливо коли мова йде про Діа де лос Муертос – свято, яке перекладається як “День мертвих”. У цей день жителі містечка шанують померлих родичів, проводять вуличні церемонії та вистави. Такий “фестиваль” проходить з 31 жовтня по 2 листопада.



Акадія, Мен, США

Національний парк Акадія в США – це приголомшливі осінні види, які простягаються до Атлантичного океану.



Патагонія, Аргентина

Анди, частина яких розташована в Патагонії, роблять цей регіон відмінним гірськолижним курортом. На засніжені схили сюди можна їхати вже восени.



Монреаль, Квебек, Канада

У фарбах осені Старий Монреаль – історичний квартал міста – здається ще чарівнішим, ніж навесні або влітку.



Париж, Франція

Париж знаменитий численними садами і парками, які восени здаються ще більш романтичними. У цю пору року у французькій столиці ціни нижчі, а людей – менше. Ейфелева вежа дуже красива на тлі падаючого листя, а дивитися на Мону Лізу набагато приємніше, коли в Луврі ніхто не штовхається.



Мумбаї, Індія

18-19 жовтня в Мумбаї проходить щорічний Фестиваль вогнів Дівалі. У це яскраве свято вулиці Мумбая сяють тисячами вогнів і феєрверків, а в повітрі вибухають петарди і хлопавки.



Брюссель, Бельгія

Прохолодної осені Брюссель зігріває туристів смачним пивом, шоколадом, вафлями і картоплею фрі.



Амстердам, Нідерланди

Осінній Амстердам ідеально підходить велопрогулянок уздовж каналів і парків.



Едінбург, Шотландія

Крім прекрасного осіннього пейзажу, Едінбург відомий своєю багатою історією та фольклором. Чого тільки вартий Единбурзький замок – неприступна фортеця, збудована на вершині згаслого вулкана.



Брісбен, Австралія

Якщо ви хочете продовжити літо, їдьте у Брісбен. Тут вас порадує не тільки погода, а й щорічний арт-фестиваль, де дивують театральним мистецтвом, музикою, танцями, цирком, оперою і багатьом іншим.