Вікенд киянина на 12 та 13 серпня

12 Серпня 2017 10:33

Чи часто вам у вихідні хотілося повторити: “Спинися мить- ти прекрасна!?. Саме цього вікенду від цього буде важко втриматися – погода буде прекрасна, а цікавих заходів, як кажуть “до кольОру і до ВибОру”.  І роботи, і цікаві екскурсі, романтичні і еклектичні концерти, ну, і власне барвистий фестиваль фарб Холі. До речі, саме цими вихідними на Хрещатику головний шкільний ярмарок року – не пропустіть!

СУБОТА, 12 серпня

Фестиваль у фарбах літа

12 та 13 серпня відбудеться найкольоровіше свято літа Фестиваль фарб Холі. Не змарнуйте шанс безкарно вимазати тисячі людей фарбою і збільшити кількість радості в серцях людей!  Сухі порошки, барвисті масла, пофарбована вода – в хід піде все під запальну танцювальну музику від ді-джеїв та відомих артистів! Буде яскраво!

Коли: 12–13 Серпня, 14:00–21:00.

Де: ВДНГ

Вартість: 200 грн. на один день, 320 на два дні


День народження Олімпійського

Цієї суботи, 12 серпня, головна спортивна та культурна арена країни – НСК «Олімпійський» – відсвяткує свій 94-й день народження. Окрім цього, «Музей 90-річної історії НСК «Олімпійський» відсвяткує своє 4-річчя.   Киян та гостей столиці запрошують  відвідати НСК «Олімпійський» в День народження стадіону та долучитися до традиції арени – Кола бажань! Пройти коло навколо смарагдового серця стадіону по висококласним біговим доріжкам та загадати бажання! Окрім цього, всі гості арени зможуть попередньо замовити улюблену музику та насолодитися композицією в спортивному серці країни. Детальнше:Фейсбукhttps://www.facebook.com/nsc.olimpiyskiy/?pnref=lhc;

Коли: з 11:00 по 21:00

Де: НСК «Олімпійський», вул. Велика Васильківська 55, Центральний ресепшн, вхід через ворота Захід 4 (зі сторони станція метро «Олімпійська») та через ворота Північ 1 (зі сторони станція метро «Палац Спорту»).


Країна Роботів на ВДНГ

Кожної суботи та неділі науково-розважальний центр “Smart Robots” на території ВДНГ проводить інтерактивну шоу-виставку. Вас зустрінуть Kiki та Lex – роботи з розширеним функціоналом вербального і невербального спілкування, аналога яких в нашій країні немає.  А також більше 1000 метрів, відведених для інтерактиву, де можна повністю поринути у світ управління дронами, роботами-балансувальниками. Організатори “Smart robots”  також підготували видовищне шоу дронів!​​​

Коли: 12–13 Серпня, 12:00–21:00.

Де: ВДНГ

Вартість: від 100 грн.


 МамаWOW у кукурудзі

12 серпня парк розваг Кукулабія разом з проектом МамаWOW запрошують всіх діток, батьків, бабусь та дідусів на чудовий сімейне свято WOW Day! У програмі: зона майстер-класів (протягом дня діток чекають різні творчі майстер-класи, а також уроки акторської майстерності); квест у лабіринті-рекордсмена з подарунками; б’юті-зона для мам; водні бої – переможе сама мокра команда! 🙂 Гостей чекають тематичні арт-об’єкти з соломи, різноманітні лабіринти і гойдалки, атракціон Павутинка, батут, а також інші активності і розваги на свіжому повітрі! Дрес-код: панамка і посмішка обов’язкові! 🙂

Коли: 10.00 до 20.00

Де: Агропарк «Кукулабія», Київ, вул. Велика Кільцева 110-А, ринок «Столичний»

Вартість: для дітей вище 120 см і до 16 років – 50 грн, для дорослих 100 грн


Слідами Індіани Джонса

Хтось в дитинстві читав романи про печерних людей чи піраміди. Хтось можливо захоплювався Індіаною Джонсом (або Ларою Крофт). Хтось просто довго длубався в землі й знайшов якісь дивні і явно дуже старі речі. Хто це все вивчає? Археологи! Що таке археологія? Чому професія, про яку, зізнайтесь, більшість з вас мріяли в дитинстві, так цікавить багатьох людей? Що насправді (аж ніяк не золото і скарби) шукають дослідники? І врешті решт для чого і як вони це роблять? Про всі ці, а також багато інших цікавинок напередодні Дня археолога розповість ВОЛОДИМИР КОЛИБЕНКО, старший науковий співробітник відділу найдавнішої історії України НМІУ. Перед лекцією попередньо треба зареєструватися за формою https://goo.gl/9NE3sC. Додаткова інформація за телефоном (044) 278-48-64.

Коли: 12 серпня, о 16:00.
Де: Національний музей історії України, Володимирська, 2
Вхід до музею на лекцію – 30 грн.


Дивовижна тусовка в Солом’янському парку

Спільнота Дивовижні запрошує в Солом’янський парк на незвичну тусовку. Усіх, хто хоче зробити наше місто  трішечки яскравішим , запрошують розмальовувати сходи у паку.  А також насолоджуватися музикою від Tania Yankovska та прохолодними напоями та смаколиками від Сестры Бабенцовы; спілкуватися; народжувати нові яскраві ідеї. З собою просять мати головні убори від сонечка, одяг, на який не жаль крапнути фарбою та натхнення. Усі необхідні для роботи матеріали будуть надані.

Коли: 12 серпня о 16.00

Де: біля сходів у Солом’янському парку

Вартість: 100 плюсів у карму


Два проекти один нерв

Два проекти, які експериментують з живою і електронною музикою  влаштують у дворику на Ільїнській неймовірний вечір – City Orchestra / Lonely man: urban electronic, experimental. City Orchestra – історія про те, що буде, коли класичні музиканти візьмуться за електронну музику. City Orchestra – це сучасне міське звучання. Урбаністичний пейзаж з його гудками автомобілів, сигналами месенджерів і вечірнім настроєм. …  Музичний перформанс від Lonely man studio з відеосупроводом Slava Poliantsev – повний оборот на колесі настроїв – шумове уявлення, ілюзія оркестру, музика зі снів.

Коли: з 20:00 по 22:00

Де: арт-дворик на Ільїнській, 16

Вхід вільний


Фестиваль пісень війни з Росією

У суботу, 12 серпня, Спілка ветеранів війни з Росією за підтримки Освітня асамблея проведе в Голосіївському парку ім. Максима Рильського Благодійний фестиваль пісень війни з Росією.
В рамках заходу збиратимуться кошти для бійців 54-ої бригади та 46-го батальйону “Донбас”.
Гості заходу – не лише відомі гурти та виконавці, а й сучасні ветерани та бійці АТО.

Коли: з 16:00 по 19:00

Де: Голосіївський парк імені Максима Рильського

Вхід вільний


НЕДІЛЯ, 13 серпня

Свято Нептуна

Прекрасний київський парк “Феофанія” запрошує киян на справжнє морське свято Нептуна. На вас очікують водні розваги, пінна вечірка, етно-дискотека, розважальна програма для дітей та зустріч із самим Нептуном та його помічницями Русалоньками. З 14:00 працюватимуть поливні установки, де можна буде освіжитися під час літньої спеки. Гості парку зможуть взяти участь у водних боях, тож беріть із собою зручний одяг та водні пістолети. А на останок можна буде повеселитися на пінній вечірці, якою керуватиме сам Нептун!

Коли: 13 Серпня, 14:00–20:00.

Де: парк “Феофанія”, академіка Лебедева, 37

Вартість: 20 грн. дорослі, 5 грн. школярі та студенти


«Ліворуція»  на Поштовій

Такого флеш-мобу, здається у столиці ще не було. До Всесвітнього дня шульги відбудеться свято «Ліворуція» Під час святкування збереться максимальна кількість лівшів в одному місці. Працюватимуть зони активностей, де учасники-правші спробують себе в ролі лівшів.

Коли: 19:00

Де: Поштова площа

Вхід вільний


Музика чарівного кіно в чарівному місці

В саду жасминів оркестр «Віртуози Києва» зіграє для вас мелодії з кінофільмів: «Амелі», «Північ у Парижі», «Закохайся в мене, якщо насмілишся», «В гонитві за щастям», «Привид», «Аромат жінки», «Форрест Гамп» і багатьох інших. У цей вечір вас чекає багато приємних сюрпризів з улюблених фільмів. Квиток вже включений вхід в ботанічний сад, для всіх глядачів передбачені зручні стільці.

Коли: з 20:00 по 21:30

Де: Національний ботанічний сад імені Гришка

Вартість: 300 грн.

https://vechirniykiev.com.ua/news/vikend-kyyanyna-na-12-ta-13-serpnya