На арені: мототріатлон, акробати на балонах і Королева хула-хуп

19 Вересня 2017 09:12

Національний цирк України презентує нову Міжнародну програму «Supermen на арені»

Новий сезон головни цирк України розпочав у четверг за участю артистів з Бельгії, Італії, Німеччини, Колумбії, Мексики, Білорусі та України. У міжнародній програмі глядачі побачать екстремальні трюки, небезпечні та сенсаційні акробатичні  стрибки. На арену вийдуть могутні велетні-ТРАНСФОРМЕРИ, жінки-КІШКИ, які  заповнять повітряний простір під куполом цирку, силачі-СУПЕРМЕНИ змагатимуться з артистами на виконання майстерних трюків. Глядачі зможуть  зустрітися з колумбійськими канатохідцями, стати свідками феєричного шоу байкерів, познайомитися з новим видом циркового мистецтва- мототріатлоном.

Наприклад, «Королева хула-хуп» – українка Олександра Соболєва займатися цирковою діяльністю почала ще з восьмирічного віку, в цирковій студії. Тут дівчина успішно оволоділа наступними цирковими жанрами як акробатика, еквілібристика та жонглювання. Але і цього виявилося не досить тому щоб вирізнитися з поміж інших артистів оригінальністю вона  почала працювати з хула-хупами. Нині вона навчається в Муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв, готує дипломну роботу  з номером «Queen of the hoops» режисер Денис Дідик.

Її номер побудований на синтезі різних жанрів, які використовуються  у жонглюванні, еквілібрі з обручами у вмінні тримати баланс. Артистка жонглюватиме маленькими та великими хула-хупами  немов королева перлинами, які завмиратимуть та оживатимуть від найдрібнішого дотику.

Глядачів чекає смертельно-небезпечний номер, який артисти продемонструють на  величезному «Колесі смерті», а ще у програмі – бронзові переможці фестивалю «Золотий трюк Кобзова», які виконають унікальний номер.

Одним з вражаючих номерів програми є номер «Акробати на балонах».  Аналогів йому немає у світі, ніхто з артистів у світі не наважився б відтворити акробатичні трюки на незвичному та оригінальному реквізиті. Даний номер був створений ще у студентські роки  і успішно займав призові місця на Міжнародних фестивалях світу.

Володарі золотої нагороди Міжнародного фестивалю у Празі, срібної нагороди у Голландії, а також лауреати Міжнародних циркових фестивалів в Монте-Карло та Греноблі.

Серед центральних місць у новій програмі – комічний жонглер. Головною метою його виступу є виконня бездоганно жонглювання капелюхами, аби усім присутнім глядачам було весело. Як впорається із цим завданням колоритний італійський мачо? Чи зможе він протягом п’яти хвилин зарядити публіку позитивом та веселощами розсудять глядачі.

Серед незвичного – мототріатлон-  феєричне за своєю видовищністю і небезпекою екстрим дійство. Воно полягає у виконанні карколомних стрибків  на залізному коні. До цього ці небезпечні трюки демонструвалися лише на вулиці.  Професіонал із Німеччини продемонструє найскладніші стрибки та перевороти, які запам’ятаються надовго.

Програма триватиме до грудня місяця.

Відвідати вистави можна щосуботи та неділі. Початок о 12.00 та 16.00.

https://vechirniykiev.com.ua