Привіт, осінь: Які розваги пропонує Київ 2-3 вересня (АФІША)

2 Вересня 2017 11:24

Перший вересневий weekend обіцяє бути насиченим: концерти, фестивалі, спортивні змагання та дегустація наливок і морозива

 

Початок осені – не причина забути про різноманітні цікаві заходи, тому Depo.Київ радить: не нудьгуйте вдома, а обирайте розваги свій смак.

Концерт в Лаврі

У Києво-Печерській Лаврі вперше відбудеться концерт класичної музики на соборній площі, між Успенським Собором і лаврською дзвіницею. На сцені: оркестр “Віртуози Києва”, хор “Думка” і диригент Дмитро Яблонський виконають: “Весну” Сергія Рахманінова, піднесену кантату “Іоанн Дамаскін” Сергія Танєєва і легендарну 41 симфонію Моцарта.

Коли: 02 вересня, о 20:00
Де: Києво-Печерська Лавра (пл. Соборна)
Скільки коштує: 500 грн.

Гонка Нації

У Києві відбудеться безпрецедентна “Гонка нації”. Це вражаюче змагання з перешкодами, що має велику популярність у світі. Цей формат вже давно отримав багато шанувальників у багатьох країнах. Подібні змагання проводяться в США (SPARTAN RACE, TOUGH MUDDER, SUPER HERO, MUD RUN, THE COLOR RUN) і Австралії (TRU GRIT), а також в деяких країнах Європи.

Коли: 02 вересня, з 09:00 до 19:00
Де: : Пирогово (Мототрек )
Скільки коштує: від 890 грн. Також потрібна реєстрація

Перший фестиваль плаваючих клумб

Наприкінці серпня відкрився перший фестиваль плаваючих клумб. 12 унікальних дизайнерських клумб стали прикрасою каскаду озер в парку “Перемога”. Окрім естетичної краси, плаваюча клумби має ряд переваг. Вони слугують фільтром, який очищає водойму і не дає розростатися водоростям.

Коли: 02-03 вересня, цілодобово
Де: парк “Перемога” ( вул. Генерала Жмаченка)
Скільки коштує: безкоштовно

Наливка фест: велика дегустація

На киян та гостей міста чекає: велика дегустація від вітчизняних та міжнародних виробників унікальних наливок різноманітних смаків; конкурси та майстер-клас; Музей пляшок та арт-інсталяції; ярмарок антикваріату, виробів зі скла та посуду; виступи музичних гуртів; дитяча зона.

Коли: 02-03 вересня, з0 12:00 до 21:00
Де: галерея “Лавра” (провулок Лаврський, 9)
Скільки коштує: безкоштовно

Співоче поле: Українське. Своє.Особливе. V.S.

200 тисяч квітів з інертними матеріалами сформують мапу України. Карпатські гори з виноградниками, степові візерунки Таврії, багатовекторна Галичина і унікальна Наддніпрянщина. Все це поєднано в Україні – країні можливостей, добрих і працьовитих людей. Фестиваль присвячено нашій державі до Дня Незалежності України. Україна різноманітна. І саме в різноманітності наша сила і унікальність. У єдності різноманіття ми вбачаємо перспективи розвитку сильної квітучої країни.

Крім квіткового фестивалю, на різнобарвному майданчику традиційно щовихідні будуть проводитись майстер-класи та розважальна програма для дітей.

Коли: 02-03 вересня, з 09:00 до 21:00
Де: вул. Лаврська, 33 (Співоче поле)
Скільки коштує: 30 грн.

Фестиваль “У пошуках Made in Ukraine”

95-й день літа У пошуках Made in Ukraine: 350 підприємців з усієї України. Великий фудкорт. Дитячий корнер. Танцювальна музика. Зона для Instagram фото. Приводьте домашніх улюбленців.

Коли: 02-03 вересня, з 09:00 до 22:00
Де: Контрактова площа
Скільки коштує: безкоштовно

Танцювальний івент “Белые ночи vol.5”

Dance Event “Белые ночи”, головний музичний івент команди Ulichnaya eda, відкриває і закриває літній музичний сезон. Фестиваль об’єднує понад 100 артистів з різних музичних напрямків – від Disco до Drum & Bass, включає 5 танцмайданчиків, світлове шоу, сотні кіловат звуку і тисячі меломанів.
Не важливо, чи любиш ти Jazz або Drum’n’Bass, вибирай яскравий костюм, роби божевільний мейк, збирай друзів і вирушай на головну вечірку столиці! Для тебе – найкраща музика, космічно круті фотозоні і море любові!

Коли: 02-03 вересня, з 20:00
Де: Арт-завод “Платформа” (вул. Біломорська, 1)
Скільки коштує: 400-700 грн.

Фестиваль морозива

Свою кращу продукцію у широкому асортименті запропонують найвідоміші вітчизняні виробники морозива в Україні. У програмі Фестивалю: концертна шоу-програма; розваги за участю аніматорів та мультиплікаційних героїв; забави, безпрограшні лотереї, конкурси з мильними кульками;
фото з мультиплікаційними персонажами; розмальовування аквагримом або тату; вікторини, ігрові конкурси для дітей з нагородженням переможців кращими зразками морозива.

Коли: 02-03 вересня, з 11:00 до 20:00
Де: Український дім (вул. Хрещатик,2)
Скільки коштує: безкоштовно

Фестиваль “День СчастьЯ”

Що дійсно варто примножувати в цьому світі – так це щастя. На фесті “Дні щастя” кожен зможе відчути своє: йога; майстер-класи; лекторії і всілякі “уховні практики; музика; вегетаріанська їжа.

Коли: 02-03 вересня, з 10:00
Де: пляж “Маячок Beach Club” (Жуків острів)
Скільки коштує: 250 грн./1 день, 400 грн./2 дні. Для дітей вхід безкоштовний

Фестиваль “Craft Beer Fest”

Четвертий фестиваль крафтового пивоваріння на ВДНГ, у павільйоні №3. На фестивалі будуть провідні українські крафтові броварні з новинками, презентаціями та ексклюзивами. Ви зможете поспілкуватися з пивоварами, любителями хмільного, розширити свої знання про цей напій, познайомитися з новими смаками. На фестивалі гратимуть кращі діджеї, а в суботу ввечері буде ще й жива музика. Запалюватимуть O’Hamsters та Табула Раса.

Коли: 02-03 вересня
Де: Експоцентр України (просп. Академіка Глушкова, 1)
Скільки коштує: 100 грн.

Ярмарок “Феєричний блюз на схилах Дніпра”

У рамках ярмарку передбачено проведення культурно-масових заходів. Окрім того, транслюватимуть матчі з футболу, а кожної п’ятниці тут проходитиме фестиваль кінопоказів. Для киян та гостей столиці на сцені виступатимуть джазові музиканти та будуть проводитись майстер-класи з латиноамериканських танців. Протягом усього вересня виступи живої – вуличної музики та змагання з танців у стилі “Freestyle”.

Коли: 02-03 вересня, з 18:00
Де: Поштова площа
Скільки коштує: безкоштовно

Велогонка “Київська Сотка 2017”

Аматорські змагання для всіх охочих: чоловіків і жінок у категоріях від 18 років на велосипедах будь-якого типу згідно з директивами для учасників. А також —командний залік.

Коли: 03 вересня, з 08:30 до 21:00, страт о 9:00
Де: вул. М. Ушакова, 2 (маршрут: Київ та Київська область)
Скільки коштує: безкоштовно, але потрібна реєстрація

Більше про життя столиці та області читайте на Depo.Київ