Що робити, щоб відновити знання англійської

9 Вересня 2017 14:11

its-easy

З англійською мовою, напевне, стикався кожен. Іноземні туристи на вулицях міста, реклама світових брендів в інтернеті, закордонні товари в мережевих магазинах – усі вони розмовляють іноземною. І якщо ти коли-небудь вивчав англійську, але незадоволений отриманим результатом, саме зараз найкращий час, щоби повторити та покращити мову твоїх можливостей.

Команда eWords підготувала детальний гід, який допоможе відновити знання англійської в короткий термін!

1. Регулярне повторення вивченого

Ти забуваєш передзвонити, забуваєш ключі чи довго підбираєш потрібні слова англійською? Це можна пояснити теорією руйнування, згідно з якою лінія пам’яті з’являється з появою нової події. З плином часу ці лінії пам’яті слабшають, а згодом зовсім можуть зникнути. Відповідно, якщо певна інформація не використовується через деякий час, то вона стирається з пам’яті назавжди. Саме тому важливо виділяти час на повторення вивчених англійських слів, ідіом та речень, щоб вони не забувались.

2. Обери дієвий тип навчання

Пригадай, що допомагало тобі в минулому швидко вивчати нові слова, правила чи формули. Якщо для вдалого запам’ятовування спрацьовував чіткий зоровий образ (фотографії, малюнки, графіки), тоді ти –візуал і для тебе найкраще повторювати та вчити англійську з використанням яскравих зображень.

Ти не запам’ятаєш, доки не проговориш вголос – вітаємо, ти аудіал і для швидкого повторення англійської тобі важливо багато слухати носіїв мови.

Навчання із використанням емоцій, відчуттів та доторків працює у кінестетиків, яким для повторення англійської варто зосередитися на розумінні та прописуванні слів.

foto_kak_bistro_viuchit_anglijskie_slova_2

3. Мотивація

Мотивація допоможе тобі займатися англійською регулярно та не закинути цю корисну справу на півшляху. Зазвичай, англійську мову вивчають для розширення можливостей: поїздка за кордон, подорожі, доступ до інформації, перегляд фільмів та прочитання книг в оригіналі. Якщо в тебе ще немає мотивації, то тримай одну із найпотужніших – майже 80% вакансій із зарплатою понад 5500 грн вимагають володіння англійською мовою. Ти вже почав повторювати англійську, правда?

4. Встанови досяжні цілі

Звісно, за один день ти не заговориш англійською, але постійні заняття дадуть гарантований результат. Склади собі умовний план навчання, який міститиме ціль (досягнути рівня Upper-intermediate, не боятися говорити англійською, вільно читати тексти тощо) і час, який ти можеш виділити для навчання. Зазнач, що краще займатись щодня по півгодини, аніж три години підряд раз на тиждень. Таким чином, день за днем ти наближатимешся до мети.

eng_pic-656x3005. Фокусуйся на потрібному

Повторення англійської має бути цікавим та інтенсивним (нудні й довгі уроки вже були у школі). Тож для згадування англійської обирай теми, які стосуються твоїх хобі та зацікавлень. Також пропонуємо вивчити найчастіше вживані слова в англійській мові – їх близько 2000. Цього достатньо для розуміння 90% розмовної англійської. А для економії часу обирай популярний у всьому світі формат навчання онлайн. Навіть зараз, не відходячи від свого екрану, ти можеш пройти урок англійської. Круто, правда?

6. Використовуй наявні знання

У тебе вже є базові знання англійської мови, використовуй це як перевагу. Повторюй граматику, використовуючи приклади, тренуй вимову і listening з аудіюванням, вивчай нові слова, використовуючи знання української. Усі ці функції (та ще деякі додаткові) зібрані у курсі “Швидкий Рефреш“, із яким пригадування англійської буде цікавим, інтенсивним та усестороннім. Ти просто зараз можеш пройти перший урок курсу безкоштовно, щоби переконатися у його ефективності.

7. Ти заслуговуєш на винагороду!

Саме тому за щоденне проходження курсу “Швидкий Рефреш” протягом двох тижнів ми видаємо сертифікат (але лише при цій умові). У свою чергу, ти можеш сходити у кіно, з’їсти величезний шматок торта чи просто нічого не робити весь вечір – ти цього заслужив!

Впевнені, що ця невелика, але ефективна інструкція допоможе тобі згадати англійську та покращити її знання. У наступній статті, яка з’явиться у блозі дуже скоро, ми розповімо про ресурси, з якими можна і треба практикувати іноземну для досягнення бажаного рівня володіння англійською.

Англійська відкриває багато шляхів для особистого та кар’єрного розвитку, не позбавляй себе цих можливостей через банальне незнання мови!

Визначи свій рівень англійської та отримай рекомендації для покращення знань, пройшовши онлайн-тест. Та якщо ти ще не проходив пробні уроки від eWords, зроби це зараз!

Якщо ти підписаний на eWords у соціальних мережах, то точно не міг пропустити списки популярних та корисних слів англійської мови. А якщо ще не підписаний – зроби це просто зараз!

Джерело:  uamodna.com