Сьогодні на відновленому столичному велотреку встановлять рекорди

28 Вересня 2017 11:08
Сьогодні на відновленому столичному велотреку встановлять рекорди
Одразу два рекорди знаменитої велогонщиці анонсовані на сьогодні, 28 вересня. Національний Реєстр Рекордів на відновленому Київському велотреку зафіксує два рекорди – “Мінімальний час подолання на велосипеді дистанції 100 км” та “Максимальна відстань, подолана на велосипеді за 1 год”. На рекорди претендує гордість України, всесвітньо відома велосипедистка Олена Новикова, яка на велотреку Velodromo Fassa Bortolo di Montichiari (Італія) встановила 11 світових рекордів!  Раніше за 24 години і 46 хвилин безперевної гонки на критому треку вона подолала понад 780 кілометрів.
Через кілька днів українська велогонщиця знову повернеться до Італії, де останнім часом живе і тренується.
Реєстрація нових рекордіві Олени Новікової відбудеться  об 11.00 за адресою: м. Київ, вулиця Богдана Хмельницького, № 58.
Нагадаємо, мер столиці Віталій Кличко вважає оновлений столичний велотрек одним з найкращих у Європі. Там декілька разів перекладали полотно тому, що дуже складно було зробити ідеальні віражі. Випробування вони пройшли. Мер запропонував  щорічно святкувати новий День народження Київського велотреку. І відзначати його спортивними, культурно-мистецькими подіями. А днями на киян чекають осінні спортивні свята.
З 30 вересня по 1 жовтня 2017 року відбудеться Відкритий Кубок  Києва для дорослих і дітей з велосипедного спорту на треку.
Змагання серед дорослих включатимуть перегони у чотирьох заліках:
• Омніум
• Спринтерський залік
• Командний залік
• Жіночий залік
Заїзди відбудуться в різних групах – позмагатися зможуть як досвідчені велосипедисти, так і початківці!
Коли: 1 жовтня о 10-00
Де: вулиця Богдана Хмельницького,58
https://vechirniykiev.com.ua/news/s-ohodni-na-vidnovlenomu-stolychnomu-velotreku-vstanovlyat-rekordy