Топ-5 оригінальних подарунків на День вчителя

25 Вересня 2017 17:30
Топ-5 оригінальних подарунків на День вчителя

Незабаром педагоги відзначатимуть професійне свято – День вчителя. Багато батьків задаються питанням, що подарувати освітянину. Адже квіти – банально, до того ж навряд чи вчитель так уже зрадіє подарованим 20 букетам квітів, які доведеться тягнути додому або шукати вази, щоб розставити у кабінеті. «Вечірка» зробила добірку оригінальних подарунків викладачу.

Букет із квітів або цукерок
Останніми роками з’явилася тенденція дарувати вчителю букет із фруктів або цукерок.
Букет із цукерок коштуватиме від 200 грн. Багато пропозицій є на OLX. Ціна залежить від кількості обраних цукерок та якими саме мають бути солодощі. Але не будь-які цукерки підійдуть для створення букета, все залежить від форми, розповідає майстриня Ксенія. За 250 грн вона пропонує створити букет з 7 шоколадних цукерок та 18 карамельок, які зіграють роль бутонів у букеті. Ще у 50 грн обійдеться доставка по Києву.
Із фруктів букет коштуватиме дорожче. Так, freshfruits.kiev.ua пропонує букети вартістю від 499 до 2500 грн. Букет «Улюблені ласощі» коштує 499 грн і складається з 13 шматочків ананасу, які виглядають як пелюстки квітки, та 13 синіх виноградин, з яких створено серцевинку квітки. За 525 грн можна купити за акцією «Горщик з квітами», який складається з дольок апельсину, шматочків полуниці, ананасу та виноградин. Оскільки перед святом такі замовлення користуються попитом, то в магазині попередили, що замовляти потрібно за тиждень. Також тут багато пропозицій букетів з фруктів у шоколаді.

Тематичний торт на замовлення
Ще одна ідея подарунка для вчителя – торт на замовлення. Так, можна замовити торт у вигляді класного журналу або букваря. Вартість 1 кг такого виробу коштуватиме 210 грн у кондитерському будинку «Tasty Cakes». Можна зробити торт і з фотодруком. У такому разі він буде ідентичним підручнику, за яким викладає педагог. Або можна надрукувати фото вчителя на кондитерському виробі. Тут також пояснили, що оскільки перед святом ажіотаж, замовляти потрібно за тиждень.

Екскурсія
Цікавим варіантом подарунка може бути екскурсія Києвом або його околицями. Наприклад, екскурсія у Межигір’я, яка зараз досить популярна, обійдеться у 300–500 грн. Крім того, що там покажуть резиденцію Віктора Януковича, ще розкажуть історію цієї місцевості. Таку екскурсію пропонує «Интересный Киев». А за 100 грн на цьому самому сайті можна замовити екскурсію «Секретний Київ» чи «Містика Києва».

Книги
Книги – ще один варіант подарунка. Можна запитати вчителя, які йому потрібні методичні посібники (не секрет, що іноді педагогу їх доводиться купувати за власний кошт, хоч і потрібні вони для роботи) та подарувати їх. А можна на власний вибір придбати подарункове видання. Обираючи, користуйтесь тим, який предмет викладає освітянин, або його вподобаннями. Якщо історію – можна купити книгу «Традиційне вбрання українців» Оксани Косміної. Видання складається з двох томів. Вартість одного в книгарнях Києва – близько 500 грн. У книзі розповідається про відмінності у традиційному українському вбранні бойків, лемків, гуцулів, поліщуків. Також для історика підійде подарункова ілюстрована енциклопедія «Культура» Мирослава Поповича, вартість якої – 450–500 грн. Енциклопедія містить багато фотографій та фотодокументів.
Якщо ж вам відомо, що ваша вчителька має кішку чи цікавиться усатими та хвостатими, можна дарувати ілюстровану енциклопедію «Кішки» Тамсина Пікерела. У книзі розповідається про особливості 50 кошачих порід та додано фотографії. Коштує енциклопедія близько 800 грн.

Майстер-клас
Позитивні враження можуть бути чудовим подарунком, чому б ні. Якщо ви ще не вирішили, що подарувати вчителю, то подумайте про сертифікат на майстер-клас. Це прекрасний варіант, адже тоді викладач обере той час і день відвідування майстер-класу, коли йому зручно. Сайт Bodo пропонує величезний вибір майстер-класів від шоколадного масажу (600 грн) до навчального польоту на літаку (2500 грн). Якщо вчителька, яку ви вітатимете, слідкує за собою та намагається завжди гарно виглядати, то на цьому сайті можна придбати сертифікат на Beauty Day для неї (за 1 тис. грн) або на експрес-фотосесію (800 грн). Якщо ж педагог веде активний спосіб життя та дружить зі спортом, сміливо даруйте прогулянку на лошаді (вартість 300 грн) або майстер-клас із скелелазіння (200 грн).

https://vechirniykiev.com.ua/news/shcho-podaruvaty-vchytelyu-na-profesiyne-svyato