У Києві відбудеться дводенний Personal Democracy Forum

2 Вересня 2017 10:20

Personal Democracy Forum Ukraine – це щорічна конференція, яка проводиться у містах по всьому світі та об’єднує технологів, урядових посадовців, журналістів й науковців для дводенного марафону презентацій, воркшопів та відкриття можливостей для налагодження зв’язків у сфері викликів громадських технологій.

Personal Democracy Forum заплановано на 25-26 вересня. Організатори заходу очікують 150 учасників з усієї України, міжнародних гостей та спікерів.

Учасники форуму обговорять три блоки питань: Блок 1- Чи зрештою відповідає нашим очікуванням технологічний прогрес? Блок 2 – Чого ми повинні боятися при використанні технологій? Блок 3 – Успішні заходи вимагають цілісного підходу. Які способи спонукання їх до змін? Як ми вимірюємо вплив?

Для участі у конференції потрібно заповнити форму реєстрації. Також на форумі відбудеться низка семінарів, присвячених практичній стороні тем, які будуть обговорюватися експертами в перший день конференції. На другий день учасникам запропонують провести воркшопи.

Місце: Київ

Адреса: вулиця Велика Васильківська, 57/3

Дата: 25-26 вересня

Час: 9:30 – 18:00