Українські бренди повертаються на Контрактову на найбільший фестиваль осені

27 Вересня 2017 14:56
Українські бренди повертаються на Контрактову на найбільший фестиваль осені

Осінній фестиваль у пошуках MadeinUkraine – це 300 найкращих учасників, зовсім нових та вже відомих, на головній торгівельній локації в Києві – Контрактовій площі! Повідомляють організатори на сторінці в Facebook.

У торговельних рядах на вас чекають осінньо-зимові колекції від українських брендів за спеціальними цінами. Можна буде купити повний гардероб на осінь – теплий одяг, пальто, черевики, аксесуари. Як завжди, ми представимо всі товарні групи в асортименті торгової зони фестивалю, – зазначають організатори.

Також  фестиваль здивує музичною програмою. 30 вересня о 19-00 розпочнуть виступ гурт QARPA (Фактично Самі) – піонери української електронної альтернативної музики. А в неділю 1 жовтня о 19-00 – одна з кращих київських кавер-груп Tex-MexCompanyTheMusicBand.

Окрім ярмарки, та музики на відвідувачів чекають великий фудкорт зі смачними наїдками зі всієї України, дитяча зона з розвагами, конкурсами, руханками та творчими й розвиваючими іграми, спеціальна зона-ресторан для домашніх тварин і багато ін.

Де:Контрактова площа

Коли:30 вересня – 1 жовтня

Вартість: безкоштовно

https://vechirniykiev.com.ua/news/ukrayins-ki-brendy-povertayut-sya-na-kontraktovu-na-naybil-shyy-festyval-oseni