У Києві відкрили сквер та пам’ятник «Героям-добровольцям»

23 Жовтня 2017 11:16
На Троєщині відкриють сквер та пам'ятник «Героям-добровольцям»

У Києві   відкрили  сквер  та пам’ятник  «Героям-добровольцям». Монумент встановлено за адресою: вулиця Лісківська, 18. Саме з цього місця 4 року тому пішли на фронт перші добровольці Деснянського району столиці.

Сквер «Доброволець» та пам’ятник – данина шани вдячних мешканців Деснянського району добровольцям-киянам та загонам добробатів, які віддали своє життя за незалежність та суверенітет нашої держави на Сході України.  «Героям Добровольцям – слава!», «Україна – понад усе!». Ці слова викарбовано на пам’ятнику «Героям Добровольцям», який встановлено в сквері «Доброволець», – повідомили в Деснянській РДА.

Сквер «Доброволець» по вулиці Лісківській  включено до Програми економічного і соціального розвитку на 2017 рік.  Вартість робіт була зазначена у 1400 тис грн. Замовником виконання робіт  визначено КП КО зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста «Київзеленбуд». Наразі роботи завешено: замощено доріжки, встановлено лави та уни, висаджено 83 дерева декоративних порід та понад тисячу кущів, а ще влаштовано однорядну живу огорожу з кущів.
Сквер створено за ініціативи ГО «Моя школа», за сприяння Деснянської райдержадміністрації, КП УЗН Деснянського району, ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО Деснянського району», ОСНу «Чернігівський», народних депутатів та депутатів Київської міської ради.
https://vechirniykiev.com.ua/news/na-troyeshchyni-vidkryyut-skver-ta-pam-yatnyk-heroyam-dobrovol-tsyam