Google запускає в Україні підприємницьку освітню програму для жінок

29 Жовтня 2017 10:52

Google запускає в Україні підприємницьку освітню програму для жінок

Основною метою програми від Google в Україні стане допомога сучасним українкам в отриманні навичок та досвіду у 4 ключових сферах —  бізнес та сучасні цифрові технології, кар’єра, лідерство та мотивація.

Запуск всеукраїнської Digital Академії Google для жінок відбудеться 1 листопада 2017 року.

Digital Академія Google для жінок — комплексна освітня програма, що охоплює ключові моменти створення та розвитку бізнесу в інтернеті. При цьому поглибити свої знання можуть як новачки, так і ті жінки, котрі вже деякий час розвивають власну справу, але хочуть перейти із офлайн-каналів дистрибуції до онлайн-продажів чи відкрити для себе нові ринки.

Академія покликана не тільки навчити і дати практичні поради для успішного просування бізнесу в мережі, але й стати для учасниць джерелом натхнення для запуску власної справи. Програма включає в себе серію онлайн-семінарів. Під час цих подій експерти успішних українських бізнесів розкажуть, як правильно створити сайт, розробити ефективну маркетингову стратегію просування. Також ментори нададуть рекомендації з юридичних, фінансових питань та логістики.

Для того, щоби стати учасницею програми, слід заповнити анкету. Участь у програмі безкоштовна, кількість місць обмежена.

http://www.uapost.us/news/google-zapuskae-v-ukrayini-pidpryemnycjku-osvitnyu-programu-dlya-zhinok/