На Співочому полі в Києві почалася виставка хризантем (фото)

5 Жовтня 2017 10:08

На Співочому полі в столиці відкрилась традиційна виставка хризантем «Фантастична історія», яка була створена завдяки праці районних комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень.

Для формування 10 квіткових композицій було висаджено 25 тисяч хризантем різних сортів та кольорів. Кожен із районів столиці представляє свою фантастичну історію. Над формування виставки працювало понад півтори сотні співробітників об`єднання, пише Народна Правда з посиланням на повідомлення КО «Київзеленбуд» у соцмережі Фейсбук.

Частина із квіткових композицій створені у форматі селфі-зони, що дозволяє відвідувачам виставки зробити унікальні світлини серед квітів.

Квітковий фестиваль «Фантасична історія» працюватиме щодня з 9:00 до 21:00 до 23 жовтня.

Вартість вхідного квитка – 30 грн.

Безкоштовний вхід – дітям до 7 років, пенсіонерам, інвалідам, чорнобильцям.

Нагадаємо, у Вінниці правоохоронним органам вдалося затримати жінку, яка довгий час крала штучні квіти з могил солдат, загиблих в зоні проведення антитерористичної операції. Після крадіжки жінка продавала квіти на місцевому ринку.

У Києві на Співочому полі комунальники “Київзеленбуду” висадили 250 тисяч квітів, встановили камені і чайні будиночки.  Ці традиційні елементи японської культури допомогли створити справжній японський сад.

Також ми писали, що деякі представники флори можуть викликати неймовірний біль, інші рослини можуть паралізувати, а деякі так і зовсім вбити. Тому необхідно сто разів подумати, ніж зірвати незнайому квітку.