У Києві відкриється виставка «Моя історія боротьби з дискримінацією»

20 Жовтня 2017 13:09

У Києві 21 жовтня відкриється виставка «Моя історія боротьби з дискримінацією», що відтворює історії реальних людей, які потрапляли в ситуації, коли порушувались їх права, але вони так чи інакше, відстоювали себе.

Проект створено Кампанією протидії дискримінації та ГО Центр «Соціальна Дія». Виставка діятиме 21, 22 жовтня, з 12:00 до 17:00 у парку імені Тараса Шевченка, біля кав’ярні «Трамвай». А з 3 по 12 листопада виставку можна буде відвідати в «Музеї історії Києва».

«На основі цих ситуацій ми і створили виставку, щоб інші могли надихнутися прикладом наших героїв, розпізнати дискримінацію та розуміти, як можна чинити в подібних випадках. Образи героїв та героїнь історій було втілено за допомогою схожих на них манекенів, а самі історії можна буде прочитати поряд з ними або послухати. Усі випадки утисків та дискримінації реальні і відбувалися через наступні ознаки: стан здоров’я (ВІЛ), місце проживання, етнічне походження, стать, релігія, сімейний стан, інвалідність, сексуальна орієнтація», – розповідають організатори виставки.

https://hromadske.ua/posts/u-kyievi-vidkryietsia-vystavka-moia-istoriia-borotby-z-dyskryminatsiieiu