Українець став переможцем міжнародних змагань з паркуру

11 Жовтня 2017 12:06

Українець став переможцем міжнародних змагань з паркуру

Український фріраннер Олександр Титаренко став переможцем міжнародних змагань з паркуру «Red Bull Art of Motion», які проходили на грецькому острові Санторіні.

Титаренко став лідером, заробивши 418 очок, друге місце дісталося американцеві Натану Ватсону (386 очок), замикає трійку лідерів грецький спортсмен Дімітріс Кірсанідіс, який раніше двічі був чемпіоном подібних змагань. Також Олександр Титаренко переміг в номінації кращий трюк.

«Я до сих пір не можу повірити! Я приїхав сюди для того, щоб пройти кваліфікацію, а тепер весь світ вітає мене з перемогою! Бути кращим серед кращих – велика честь для мене», – прокоментував переможець Титаренко.

Натомість грецький спортсмен Кірсанідіс зазначив, що задоволений своїм результатом: «Я радий знову бути одним з лідерів. І я знаю, як важко піднятися на такий високий рівень. І в цілому я показав все, на що я здатний».

Серед жінок перше місце посіла Олександра Шевченко.

Змагання з паркуру проходять на Санторіні вже всьоме, в цьому році прибули учасники з 13 країн світу. Подивитися на видовищне шоу зібралося більш як 2500 людей.