7 способів схуднути без дієт і спортзалів

14 листопадаа 2017 16:11

Глянемо правді в очі: не всі з нас можуть дозволити собі піти у спортзал або ж сидіти на дієтах, які іноді вимагають чіткого графіку. “Країна Здоров’я” пропонує варіанти на допомогу

Зважуйтесь щодня

Зважуйтесь щодня

1. Довго і ретельно пережовуй їжу
Твоєму організму потрібно 20 хвилин, щоб до мозку дійшов сигнал про ситість. Жуй повільно, насолоджуйся смаком їжі. До того ж, тільки перші шматочки дають повне задоволення від трапези. Якщо немає сил довго жувати, зроби кілька ковтків води.

2. Носи вузькі джинси
У кожної з нас є кілька пар джинсів, які ми можемо застебнути тільки лежачи на дивані або гарненько втягнувши живіт. Одягай їх частіше, але не носи довго. Вони послужать хорошим стимулом для правильного харчування і схуднення.

3. Постійно зважуйся
Кому сподобається бачити на вагах збільшенням ваги? Дієтологи кажуть, що часте зважування і відстеження результатів може допомогти зберегти заповітну цифру (або навіть схуднути!).

4. Їж подвійний сніданок
Дослідження показали, що ті, хто готують зранку собі поживний сніданок, швидше позбавляються від зайвих сантиметрів, ніж ті, хто любить добре поїсти в обід.

5. Частіше дивись на фрукти та овочі
Виявляється, якщо розглядати фрукти і овочі, то можна зменшити тягу до чогось шкідливого. Підпишись в своєму Instagram на паблік про корисну їжу і перед обідом милуйся красивими картинками овочевих салатів і здорового харчування. А заодно і готуй їх собі!

6. Сховай подалі шкідливу їжу
Так ти врятуєш себе від непотрібних перекусів. А ще можна взагалі забути про ці всі батончики та чіпси.

7. Їж невеликими шматочками.
Ті, хто швидко їдять і відкушують великі шматки, вживають на 52% більше калорій, ніж любителі маленьких шматочків. Наріж їжу дрібним кубиками і використовуй посуд поменше, щоб позбавити себе від небажаних переїдання.